Inlägg från: shqiponjë |Visa alla inlägg
  • shqiponjë

    Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!

    *skrattar högljut*
    vad rolig du är!


    Mèlie E skrev 2008-01-22 00:24:06 följande:
    el hur as garvar.bara hallå jag hade nr före dig hahahsedan hade min albanska tekprament tagit över:) då hade ni blivit av me alla lappar hahahaha
  • shqiponjë
    Mèlie E skrev 2008-01-22 00:40:44 följande:
    Nä nu ska jag ta o bädda ner mig.Hoppas ni sover gott o drömmer massa fint!Kram!!
    naten e mirë
  • shqiponjë

    tack...
    ni är så gulliga...
    jag hade tur som hittade er!


    PetraDeliu skrev 2008-01-22 09:45:45 följande:
    nej usch vad jobbigthoppas verkligen att det kommer gå bratänker på erFam Ndreca skrev 2008-01-21 23:36:43 följande:
  • shqiponjë
    MmmJennie skrev 2008-01-22 16:11:46 följande:
    Fam N: Beklagar för vad som hänt din pappa o jag hoppas verkligen att det inte har spridit sig allt för mkt så dom kan operera han.. Vet hur du känner dig.. många i min släkt har fått cancer.. Min mormor fick bröst-cancer.. Hon var tvungen att operera bort en del av det bröstet.. o nu mår hon bra igen! Men nu har hennes man fått prostata-cancer.. oturligt nog hade det utvecklats för mkt så går inte att operera =( men han får cell-gifter o känner sig lite bättre nu... Ville bara iaf säga att jag förstår vad du går igenom! O jag hoppas verkligen han blir bra!Kramar om dig gumman!
    tack gumman det värmer...
    det hade inte spridit sig verkar det som
  • shqiponjë

    Hej vännen...
    Hoppas verkligen att det inte är något allvarligt med Adrian!
    Det ordnar sig ska du se som min farmor alltid sa! Och vet du vad? Det gjorde det....
    *kramar om*


    shqiperi82 skrev 2008-01-22 20:38:57 följande:
    Tack för era fina ord tjejer! Det värmer mitt hjärta! Verkligen! det känns som ni är verkliga vänner fast man aldrig träffats!!!Ja de vet ju inte vad det är men de tog många prover bl.a. blodvärde, järnvärde, prov om han har brist på vitamin, streptocockerprov (A,B,C) allt detta kan orsaka håravfall. Sen fiinns ju en sjukdom där man tappar hår med vissa mer och vissa mindre men de vill utesluta allt annat först. Blodvärdet kom svar snabbt och det var bra. De andra svaren kommer på Fredag eller Måndag. Han är ju hur pigg som helst annars så fattar ingenting!! Men ännu en gång, tack för era ord!!!
  • shqiponjë

    Vad kul med lite goda nyheter!
    Blir glad för din skull!


    PuMaMoRsAn skrev 2008-01-22 21:51:00 följande:
    Nämen va mycket tråkigheter?? Går det som en löpeld här inne eller??Vad lessamt...Ja iallaflal så har jag redan 2 som bråkar om att få mej till sina avdelningar så jobb behöver jag inte oroa mej för....SKÖNT!!!
  • shqiponjë
    misan74 skrev 2008-01-23 10:07:53 följande:
    Fam Ndreca: Vet ju inte vad man ska säga, kan bara tänka mig hur tufft det måste vara att få ett sådant besked. Jag tänker också på dig och hoppas att allt ska gå bra.shqiperi82: Förstår att du är ledsen, det är ju så jobbigt när det är något med barnen. Ville bara säga att samma sak hände min pappa och en av mina bästa vänner och i båda fallen kom läkarna fram till att det var stressrelaterat. Nu är ju de vuxna men precis som Mèlie E skrev så kan det även hända barn tydligen. Hoppas så att du snart får provsvaren och allt är okej så du kan andas ut igen!
    tack vad gullig du är!

    gud vad skönt det är att ha er tjejer, att ha någonstans att vända sig när det känns tungt och att skratta med när man är glad..
    NI ÄR SUPER!!!

    Idag lagar jag fasul och spenatpaj med blåost, supergott! Sen bakar jag nog lite bröd med om jag hinner.. Måste städa och tvätta innan jag ska till jobbet ju... puh mycket blir det, men man blir smal o fin när man inte har tid att sitta

    kram på er
  • shqiponjë
    shqiperi82 skrev 2008-01-23 12:03:30 följande:
    Fam Ndreca skrev 2008-01-23 10:37:20 följande: säger detsamma. NI ÄR HELT OTROLIGT UNDERBARA TJEJER!!! TACK FÖR ATT NI FINNS!!! till er kan man utrycka att man är orolig och så men till andra kompisar och familj och så så vill man inte säga för mycket för att inte oroa dem. INte för att jag vill oroa er men ni förstår nog vad jag menar!!!!Michaela: Har du pratat med din pappa idag? Vad sa läkarna??
    nej jag har inte gjort det... tänkte jag skulle ta det när jag kommer till jobbet...
    då kan jag sätta mig i lugn och ro, skulle det vara något vill jag inte vara själv med Viktor.. Vill inte han ska se mig så...
  • shqiponjë

    Camilla ku je??
    Någon som vet? Har ju inte sett nå från henne på länge....
    Eller har jag bara missat???

  • shqiponjë

    tjohooo! 3636!!!
    jag tar aldrig de jämna så jag roar mig med de andra nr

Svar på tråden Vi som är gifta/tillsammans med/är kosovoalbaner, makedoner, albaner :-D tråd 4!!!!