• Anonym (storlek)

    Hur stor penis har era men vid stånd?

    Min man har en stor penis,så vid samlag känns det nästan som att jag ska spricka,finns det någon mer som känner så här?

  • Svar på tråden Hur stor penis har era men vid stånd?
  • Twisted Angel
    minimalin skrev 2007-12-05 13:50:40 följande:
    Alltså rätt taskigt att skriva ut massa info om killens kuk på ett öppet forum liksom och inte va anonym... jag skulle inte vilja att min kille satt och skrev om mig "ja, min bruds fitta är 12  cm djup, ena blygdläppen är 1 cm lång och klittan är 1 cm hög i upphetsat tillstånd... fitthåret är rakat som en rand på venusberget"...
    Jag reagerade oxå på vad frågan handlade om... Lite väl kanske, att folk skriver sånt helt öppet. Spela roll hur stor ens kille har. Huvudsaken är väl att man är nöjd! Eller!?!
  • Anonym (1981)

    Min killes är 20 cm lång och 15 i omkrets. Alldeles perfekt för mig efter...förspel. Pang på funkar inte men både jag och älsklingen ääälskar förspel så det är inget problem, bara riktigt upphetsande och triggande för förhållandet

  • Anonym (Suget)

    Som jag skrivit förut i en jäkla massa trådar.

    Jag vänder på kakan och undrar.

    Hur många av er kvinnor har fittor som är 20-25 cm djupa???
    Inte vanligt för att säga en raritet. samma som för OSS killar 25cm kukarna är klart ovanliga... ja förutom här på FL som domineras av 75% kvinnor som tycker det är kul att försöka bräcka varanndra med stor kuk historier.

    Vad vill jag säga med det, jo vi män och ni kvinnor är skapta på rätt lika vis, skillnad... erat kön buktar innåt... alltså det där dravlet om kukar som är 25-30cm långa det kan ni ta och glömma. Lika mkt som jag kan glömma att det finns fittor som är 25cm djupa...

    TRUE FACTS!

  • Akademikern

    Hur kan man skriva sådana här saker om sin man utan att vara anonym??Jäkligt taskigt tycker jag .

  • Anonym (haha)

    Suget, har du varit med många upphetsade killar?

    Faktum: Jag har haft sex med ungefär fyrtio killar.
    Faktum: Ungefär 25 procent av dem har haft penis i storleken 20-30 cm (det motsvarar faktiskt siffrorna i många undersökningar), ungefär 10 procent 23 cm och över.
    Faktum: De kunde inte bottna i mig, nej. Jävligt trist. Men fortfarande ett faktum.

  • Akademikern

    Anonym (haha) skrev 2007-12-05 23:43:28 följande:


    Suget, har du varit med många upphetsade killar?Faktum: Jag har haft sex med ungefär fyrtio killar.Faktum: Ungefär 25 procent av dem har haft penis i storleken 20-30 cm (det motsvarar faktiskt siffrorna i många undersökningar), ungefär 10 procent 23 cm och över. Faktum: De kunde inte bottna i mig, nej. Jävligt trist. Men fortfarande ett faktum.
    Har du dratt fram linjalerna med varenda kille eller? Va upphetsande!
  • Anonym (haha)

    Akademikern: Nej, självklart inte. Jag uppskattar, i några fall (de största) har jag frågat för att jag har reagerat när de halat fram donken. Kanske överskattar, men nej, det tror jag inte. Sambon har till exempel större än vad jag trodde (ca 17 cm - han mätte). Han kan bottna i mig, så killarna som inte har kunnat göra det borde rimligtvis vara större. Det är betydligt färre som har varit riktigt små, faktiskt - men en kille jag var med var utan tvekan storlek hopskrumpad daggmask. Kan tillägga att tre av mina ex har varit över 2 meter långa, två över 1.90 (även om värstingen satt på en man som var ungefär 1.80), det kanske sprider lite ljus över saken?

  • Anonym

    haha jag är GLAD att min kille inte har en kuk mellan 20-30 cm.. Jag vill vara nära den jag har sex med

  • hamre

    Ja usch. Jag vill kunna tränga långt in i min tjej. Jag har 18cm vid stånd. Alldeles perfekt för mej och min tjej

Svar på tråden Hur stor penis har era men vid stånd?