• Peand

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Tjohoooo!!!

    Tro det eller ej men jag har tagit en kväll ledigt från böckerna Skrattande

    Ida -Skickade in det självrättande testet idag, hade alla rätt Skrattande


    Första frågan var svar 3


    Andra var svar 3


    Tredje var 3


    och fjärde var 1
    Totalt var det 25 frågor och jag hatar när man inte hittar svar utan får chansa lite. Önskar att det kunde stå rakt upp och ner rätt svar i boken. Men jag antar att det inte är så i livet.
    Hur som helst. Tusen tack för hjälpen vännen

  • Peand

    ericas mamma - Nu är jag ju lite midsommar trött, men menar du hur man höjer och sänker ett blodtryck?
    I såfall kan man sänka ett blodtryck med mediciner, motion, ändrade levnadsvanor så som gå ner i vikt, sluta dricka alkohol, sluta röka, minska stressen osv.
    Hur man höjer ett blodtryck vet jag faktiskt inte så här utan att börja leta. Men jag antar att om det är riktigt illa så måste det väl finnas någon medicin som kan höja det. Annars får man väl börja dricka, röka, öka i vikt, bli en soffpotatis eller jäkta 24 timmar om dygnet Flört Skulle vilja se de läkarens om säger så Skrattande Tur att det inte är läkare jag läser till.....

  • Peand

    oxytocin - Du har så rätt så -tyvärr Ledsen Men liiiite då och då kan inte vara så farligt....

    Dr Snuggles - Kul att du hittade hit Skrattande Är det den 27:e denna månad eller ???

    Nu (skriker Ida Flört) har jag bara 2,5 uppgift kvar till SOMMARLOV!!! Som det ser ut nu kommer jag alltså hinna klart hela kursen och slipper har något liggande skvalpande kvar till nästa termin. Och sedan kommer jag be coachen att hon INTE startar någon ny kurs förrens min höst termin börjar. På så sätt kan jag INTE göra något under 6 veckor. Låter skönt det....

  • Peand

    Dr Snuggles - Det var väl det jag tänkte. Klurade på vad som kunde börja mitt i sommaren. Du ska se att det kommer att gå kanon bra.

  • Peand

    ericas mamma - sturplocket blockerar så att bara luft skall komma ner i lungorna.
    När vi tuggar maten blandas den ju med saliv som gör den mer lätt svald. Sedan arbetar den sig bort mot svaljet där sväljningsreflexen utlöses och samtidigt som maten sväljs ner stängs struplocket.

  • Peand

    Ida - Vi förstår vad du menar med eller utan plus Flört

  • Peand

    Ida - hahaha.... Inte är du korkad inte Skrattande

  • Peand

    MammaOSa - Hade planer på att läsa den innan, bara så där för att jag är intresserad. Men min coach sa att den inte är så mycket att ha OM man INTE har tänkt att jobba med barn, alltså om man är säker på det.
    Dessutom är det en 200 p kurs och då är det mer praktik igen. Tror att jag i så fall kommer att läsa den när jag har börjat jobba och känt efter vad det är jag vill.
    Men.... Var det inte någon i denna tråd som läste den kursen separat i vintras???Ska bara komma på vem Flört

Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III