• Jonna3

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    God morgon! *gäsp*

    Fröken nollåtta:

    vad trist med en sånn lärare. Är det bara i den här kursen ni har henne eller har det varit under hela programmet? Det är ju klart att man vill ha sakerna rättade om det är något som behöver göras om eller så. Nej fy, jag hade nog blitt tokig. Vilken kurs var det du läste nu?

  • Jonna3

    Fröken nollåtta:

    Intressant med akutsjukvård. Jag vet inte ens om vi skulle få läsa den kursen sista terminen. Det var ju meningen att vi skulle få ha valbara kurser sista terminen men det tog de bort, så jag tror att det var demens, psykologi, geriatrik och en till som jag inte kommer ihåg. synd för allt blir så himla inriktat på äldrevården.

    Men va skönt att du kommer att slippa tanten sen då. Sånt kan göra mig tokig, nonchalanta människor, blä. Hoppas bara att hon gör rättvisa bedömningar på dig trots att hon är som hon är då.

    Grattis förresten till jobbet i sommar, det är nog inte många gånger i livet som man får tacka nej till jobb pga att man redan har ett.

    Nej, nu ska jag ut och sätta mig på trappen och läsa vidare, fy, det handlar om kvinnlig könsstympning. Jag blir riktigt illa berörd.

    Ha det gott alla!

  • Jonna3

    Fröken nollåtta:

    Jag läser på distans men vi träffas alla onsdagar och går igenom uppgifterna som vi får till varje vecka, ung, varannan vecka har vi prov + lite till. Vi är numera 17 stycken i klassen, började på 22, avhopp, avhopp, avhopp. Det passar nog inte alla att läsa på distans.

    Nej, inte somatisk. Nyss avslutat omvårdnaden, håller på med människan nu. sen blir det etik och sen veti 17 vad det var vi skulle avsluta 2:an med. Det kanske var somatisk vård i alla fall. Har ingen koll, lever i nuet

    Ja, det kommer antagligen bli så att jag läser en massa andra kurser på distans sen, som det är upplagt nu kommer jag bara att fixa äldre, inget annat. Suck.

    Ang. ditt arbete tidigare, jag tycker att du har sammanfattat det jättebra, du skriver sakligt så att man verkligen förstår och du får med allt på ett lättläst sätt. Skriver du sånna "uppsatser" så borde du ha jäkligt bra omdömmen om det var jag som var läraren. (men det hade nog kostat ett fint äpple till fröken någon gång ibland)

    jahaja. Nu har jag suttit ute i solen i 6 timmar, jag har på den tiden hunnit plugga in nästan alla 180 sidorna jag ska ha prov på, druckit 8 muggar te, sprungit på toa ett antal gånger pga det, brännt upp båda brösten i solen, för jag hade ett väldigt urringat linne och spräckt ett par byxor när jag skulle huka mig under eltråden till hästarna (var tvungen att ta en gospaus hos dem)

    Men men, inget ont som inte har något gott med sig. Det är ju fredag den 13:e idag. Gissa vad som hände? Gubben fick jobb i morse så nu kan jag snart bli lyxhustru igen

    Nej ni brudar. Dax att ta han om sin spysjuka familj. Endast jag som har klarat mig (hittils)

    Ha en bra kväll, sov så gott och trevlig helg.

    Hej från mig!

  • Jonna3

    Fröken nollåta.
    Aha, därför jag inte kände igen somatisk vård som kurs! asg, ähh, undrar om man kan bli lite skadad av att sitta för länge med näsan i en bok, eller också har jag kanske fått solsting. Men men.

    Jag kan inte heller förstå varför hon inte ger er resultaten på inlämningarna, det tycker jag att man har rätt till, jag skulle inte vilja gå i ovissheten om jag inte klarat mig eller så. Hm. jaja, ska hålla tummarna för att du ska slippa kompletteringar, fy för sånnt.

    Peand:
    Gratta lilleman från mig! Om mamma kanske ska ta och försöka få en god natts sömn, det lär hon behöva om hon ska fixa morgondagen.

    Nej nu ska jag sova. Har gjutit plintar till altanen vi har börjat bygga, är helt slut, stått i solen mot en södervägg hela dagen, kan inte vara bra.

    Kramen på er och god natt!

    Klart slut!

  • Jonna3

    Fröken nollåtta:

    Grattis grattis, då kommer du ju förhoppningsvis slippa plugga något mer nu.
    Jag kan också reagera på att vi får lära oss så invecklade och tunga saker när vi bara läser till uskor, men jag tackar och tar emot i alla fall, antagligen ska jag väl läsa vidare till ssk sen och då kommer man ha nytta av kunskaperna.

    Ja, på en förlossning kommer man ju absolut inte få uppleva något "döhäftigt" där lunkar ju vardagen på i sakta mak och alla dagar ser lika dana ut.

    Hoppas du kommer få se mycket nyttigt och spännande, jag är grön av avund på dig!!!!!!!!!!!

  • Jonna3

    Ida

    Vad kan svåra funktionshinder vara då? Jag är grön på området.

  • Jonna3

    Det första jag tänker på är kontaktpersoner till andra som nyss kanske har fått ett funktionshinder, för att visa att man allt klarar sig, trots sitt handikapp, (även om man får hjälp så klart)

  • Jonna3

    Öhh förstod du det där? blev lite luddigt

  • Jonna3

    Fröken nollåtta:

    sorry, glömde skriva att jag var ironisk. Det var just det jag menade att det inte var.

    Ida:

    Förlåt att jag bara försvann förut, var tvungen att rusa. Jag kan inte komma på något mer just nu, är så inne i mitt eget just nu för att kunna tänka på något annat. Hoppas du kom på något bättre än det jag gjorde. står helt still i skallen.

    ha det gott, nu ska jag sova!

    Natti natti!

Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III