• Ida 84

    Blivande USKor kämpar vidare - part III

    Ericas mamma: Vad spännande! Det finns ju massor av olika sorters celler. Här kan du läsa lite: http://www.sjukvårdsrådgivningen.se/artikel.asp
    Skulle jag skriva skulle jag nog välja typ nervceller, könsceller eller muskelceller. Stamceller är nog också intressant eftersom de förvandlas till "vanliga" celler senare. Lycka till och berätta gärna vilka du väljer.


  • Ida 84

    Hella28: Grattis! Jättefina betyg ju. Förstår att det känns skönt! Och passa på att njuta av dina lediga dagar, och att vara ute i arbetslivet en stund..

    Kan ju berätta för alla att livet efter studierna är inte heaven om man inte går rätt in i en tjänst.. Har idag fått alla papper från a-kassa och allt sånt. Och det är lika mycket pappersarbete som det skulle vara att driva ett helt företag... Jag skall skicka in studieintyg och arbetsgivarintyg för 3 år tillbaka eftersom jag var arbetslös innan studierna startade. Och jag kommer antagligen inte ens få en krona från a-kassan inom närmsta halvåret, men det måste ju in eftersom det inte får finnas glapp den dagen det kan bli aktuellt...

    Så passa på att njuta av resten av studietiden allihopa.. Nu skall jag strax ta mig iväg till jobbet!


  • Ida 84
    Peand: Grattis! Din lärare sa nog bara att kursen skulle vara svår bara för att jävlas.. Verkar som att du klarar den hur bra som helst ju! Jättekul!
    Det där ang betygsbedömning har de ju pratat om i nyheterna nu idag ju. Tycker att det är bra att de skall jobba fram rättvisare bedömningar, även om jag var glad för att jag hade en som var väldigt snäll..
    Nä jag behöver inte söka i hela landet direkt. Det fungerar som förut att man de 100 första dagarna kan söka i närheten med pendlingsavstånd men att man senare får bredda sig. Skillnaden är väl att de skall kontrollera upp hur man söker noggrannare. Men jag är inte orolig. Om jag av någon anledning inte skulle få jobb här söker jag mig till Norge istället. Men jag vet ju iaf att hösten är räddad...
  • Ida 84

    Peand: Ja det är skönt. Men jag tycker att allt det där med ams och hur man skulle söka var väldigt överdrivet då i vintras med alla diskussioner som var. Och även om man inte får jobb direkt efter så kan man ju sätta upp sig på timmar på några ställen så brukar man ju kunna få jobb så man klarar sig ändå. Utan att behöva oroa sig för att flytta.


  • Ida 84

    TerrorMorsan: Jag är färdig men har lite svårt att slita mig härifrån.. Ang böckerna brukar det inte skilja sig så mycket ur de olika upplagorna.


  • Ida 84

    eriXa: Jag tror också att det är så som ni tänkt. Men är inte säker...

    Peand: Lovar att jag skall vara här och underhålla er..


  • Ida 84

    Peand: Haha, lite inte för mycket på mig... Jag har inte heller läst kursen... Men det lät mest logiskt så som ni sa det...
    Kul att ni vill ha mig kvar..


  • Ida 84

    eriXa: Hoppas att du slipper komplettera så du kan titulera dig USKA snart..

    Peand: Vi får väl vara som omvända groupies...


Svar på tråden Blivande USKor kämpar vidare - part III