Inlägg från: Rastafairy |Visa alla inlägg
  • Rastafairy

    Hårda lasangeplattor!

    VARFÖR får ja alltid jättehårda lasangeplattor när ja gör lasange? De slutar jämt med att hela maträtten får stå på rejäl övertid i ugnen o de blir endå inte mjuka...

    vad gör ja för fel?

    Ja har prövat att blötlägga innan men då klumpar de bara ihop sig.

    Heeeeelp!!! :(

  • Svar på tråden Hårda lasangeplattor!
  • Rastafairy

    aha men kokar man dem blir de inte klibbiga mot varann då?

    kankse skall ha mer bechamel då...hur många cm över? Vi brukar bara hälla på tills de täcker...de kankse är för lite?

  • Rastafairy

    jo men hur stora formar har ni haha..de känns som om våra formar är alldeles för små...

  • Rastafairy

    nyfiken gul tack för ett handfast råd *ler*

    HUr stor form har du o hur många gr köttfärs har du till såsen?
    Kan du ge mig ditt recept på lasangeköttfärsen?

  • Rastafairy

    ursäkta..skrev lite galet..hur många gr köttfärs har du till själva röran..de va de ja menade.

Svar på tråden Hårda lasangeplattor!