• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Ah flytta fram. Ja, det borde ju inte vara några problem. Så länge dem har kursen kvar på skolan så borde det gå bra. Lycka till med hemtentan.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    lmao! Valter är ju helt underbar!!

    Här hemma sjunger Agaton en hel del, men bara då. Är det någon annan i närheten blir han tvärtyst.

    Typiskt att Cityakuten var spännande, jag har precis besstämt mig för att sluta titta på det. Hmm nåja, det går ju i repris. Får kanske se det då. Nu ska jag straxt se på PB och sen sova. Spelade in PB då vi hade gäster.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Btw så lärde M Agaton ett nytt ord idag: förbannat. Hoppas att det inte fastnade allt för mycket.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Kan bara instämma i LenaLitens boktips. Frågar Agaton om vi ska läsa om mullvaden. "JAAA! Leta bajs!!" ropar han glatt. Tydligen är han duktig på bajs när dem är ute på utflykt med dagis, de brukar titta på djurbajs och prata om vad det är för djur som bajsat. Fot i munnnen Nu när Agaton slutat sova tuppis blir det många böcker lästa. Vi har 40 min mitt på dagen då vi myser i sängen/soffan och läser och kramas. Andra populära bäcker är Här kommer sopbilen, Alla vi barn i Bullerbyn och Mästerkatten i stövlar.

    Lycka till Lena på intervjuvn! Hur gammal är Nils nu? Kan din karl ev ta föräldraledigt tills det är dags för dagis?

    Har idétorka på vad vi ska hitta på idag. Har ont i händerna så det begränsar oss något. Kanske ta ett bad? Kallt och ruggit ute så det kanske kan passa. Ska iväg och handla sen, måste leta fram ett bra lussebullerecept så jag vet vad som behövs. *gottigt*

    Nu: hämta pluttas!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *vinkar till tant*

    Mamaj: kör en viruskoll plus "Search & Destroy", sen tycker jag du ska göra en defrag + scandisk. Sånt brukar göra underverk för trötta datorer.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Gonzo: det låter som ett patetiskt försök att rädda situationen när chefen vet att h*n gjort förbannat fel. Skönt att du verkar ha bra stöd från facket.

    Mamaj:
    1. har du antivurusprogram? Om inte så tanka ner ett. Kan rekommendera Norton. Installera och kör det på datorn.
    2. Tanka ner ett program som heter Search & Destroy (det är gratis): http://www.safer-networking.org/sv/mirrors/index.html Kör det sen och ta bort alla misstänkta filer som programmet hittar!
    3. Klicka på Start - Tillbehör - Systemverktyg - Diskrensning (gör det helst när du inte använder datorn under tiden!)
    4. Klicka på Start - Tillbehör - Systemverktyg - Diskdefragmenteraren (använd helst inte datorn när du kär den här).


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Braxton: Agaton blir jätteglad när han får prata med pappa eller farfar elelr någon annan i telefon. Så jag tror nog J blir minst lika glad när du ringer också!

    Sen är det klart att du kan ta ut VAB även om det egentligen är T som ska ha J. Blir du svårt sjuk och inte kan ta hand om J så kan t ex din syster VABa. Det enda som är viktigt är att den som tar ut VAB faktiskt är med barnet. Alltså, man kan inte ta ut fulldag VAB och samtidigt skicka barnet till dagis.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Braxton: kan förstå det. Läskigt när dem blir så där sjuka. Tycker att om du känner likadant nästa gång han blir sjuk så ska du ha kvar honom hemma. Hoppas han kryar på sig fort.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *ignore*

    hmm nåja.

    Mamaj: om du inte vet hur man klickar och väljer ladda ner om någon ger dig en länk så kan nog ingen hjälpa dig över nätet. Tipsade dig om Norton. varför inte helt enkelt göra en sökning på Norton på Google? Det andra programmet gav jag dig en direktlänk till. Resten exakta instruktioner. Det handlar inte om att kunna förstå sig på datorer utan helt enkelt att följa enkla instruktioner. Kan du tvätta och välja tvättprogram så kan du ladda ner och köra ett program som någon ger dig en länk till. Mer exakt info finns ju att läsa i själva programmen (precis som det finns på tvättmaskinen). Jag kan tyvärr inte förklara enklare. Ledsen om jag blir irriterad men det känns lite som en upprepning av alla andra gånger du frågat något och folk anstränger sig för att svara dig. Du slår det ifrån dig (om du ens läser) och verkar inte försöka tänka efter och vilja förstå för att sen fortsätter och tjatar om samma sak.


    Aros - går och gömmer sig
  • Aros

    Good möörning!

    Brax: kan bara hålla med Ozzan: karlar!

    I helgen (förutsatt att sambon kommer ihåg att ringa barnvakten) så ska vi på bio! Första gången sen Pluttas kom in i familjen. Är så glad över det så att jag inte ens orkar gnälla om att det är mer storbildstv i litet vardagsrum än biosalong (K-kronas biograf är väldigt liten). Blir förmodligen senaste Bondrullen. Perfekt film: action, snygga bilar och snygg karl. Och för sambon: action och snygga tjejer (han bryr sig inte om bilar ).


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!