• Ylle

    vanna: ...och diskreta ridturer? vips så har du en till son!

  • Ylle

    hur gör man med tomten? ska man tuta i ungen att det finns en sån och bädda för hennes livs besvikelse när hon kommer på sanningen om några år..? fast det är ju trevligt att tro på tomten också. svårt.

  • Ylle

    vanna: när uppdraget är utfört kan du berätta för honom att inget preventivmedel är 100% säkert så slipper han känna sig våldtagen och i behov dyr terapi.

  • Ylle

    bäckahästen har jag missat. vad är det? kan jag börja tro på den nu eller är det för sent?

  • Ylle

    diana: beror ju på när du vill uppnå skakeffekten. bricanylen blir du darrig av nästan bums, rödvinet kräver några år innan det ger verkningar men i gengäld får det en bestående effekt.

  • Ylle

    vanna: börja prata om spiral igen så kommer han nog krypande och ber om en till son på en gång.

  • Ylle

    aha!

    Bäckahästen


     är ett lömskt rovdjur som lever i sötvatten.


    Det finns både bäckahingstar och bäckaston, men om de verkligen parar sig vet man inte, eftersom ingen någonsin har sett ett bäckaföl eller två bäckahästar rillsammans.

    Bäckahästen ser ut som en storvuxen grå eller vit häst, men om man studerar dess tänder närmare upptäcker man att den har rovdjurständer istället för vanliga hästtänder.


    En bäckahäst bor oftast i vattenfyllda grottor eller hålor, vars golv är fyllda med skelettrester efter djurets byten.


    Eftersom bäckahästen gärna jagar människor och andra intelligenta varelser finns där ofta skatter av olika slag. Dess jaktmetoder är lömska.


    Favoritmetoden är att låtsas vara en helt vanlig häst för att kunna närma sig en människa i närheten av ett vattendrag. När den kommer inom 10 meters avstånd kan den göra en psykisk attack.


    Bäckahästar kan lätt dominera vanliga hästar med sitt starka psyke, varför den ibland kan uppträda som ledarhäst i en flock vildhästar, för att lura till sig offer.


    Bäckahästen kan anfalla med sin psykiska förmåga. Om attacken lyckas blir offret lockat att klättra upp på bäckahästens rygg. Djuret rusar då ut i vattnet med sin hjälplöse ryttare och dränker denne. Den psykiska attackens effekt varar i två minuter eller tills offret hamnar i vattnet.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!