• Fia113

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    hejsan tjejer!

    leget? Si så där ser jag, kram på er som behöver.

    Sitter här med värk nedtill efter att städat sovrummet, fan det har varit mkt sånt senaste tiden. Är andra graviditeten så här? Bara massa krämpor så här sista tiden!?!

    Visst kan du söka jobb Ozzan, inte kan dom bli förbannade för det. Då e det bara att säga att du söker för att du får så dålig lön, då kanske dom höjer den Vill också byta jobb men nu när det är mindre än 2 månader kvar till Bf så kanske det är dags att ge upp

    Var hos BM idag, hade Sf mått 33 och hjärtljud 128(!) är inte det lågt? Hon sa att det var normalt men 128?

  • Fia113

    Hejsan tjejer!

    Hur e de här då?
    Här e det bra, förutom att jag läcker som en gammal pensionär. Och inget finns det att göra förrän efter graviditeten. Det blir jobbigt i Jul.

    Anticimex var precis här och laddade en musfälla under diskhon så nu sitter jag här och bara väntar på att det ska smälla. Det smällde inatt men den luringen lyckades ta med sig fällan och ur den och bloda ned skåpet. Usch

    Fy fan för vården, tror inte jag skulle överleva ngt sådant. skulle bli galen och ge mig ut och skjuta ngt.. *gråter*

  • Fia113

    Hejsa på er töser!

    Då var man föräldraledig då !! Bara att gå och vänta, ska bli så himla skönt.

    Vad gör ni i regnrusket då? Själv ska jag snart till Mvc men först ska jag hämta W på dagis.

    Imorse vaknade W med massa gegg i ögonfransarna, kan detta vara en infektion? Någon som haft?

  • Fia113

    Förkylningstecken låter som det kan stämma, han lät lite tät inatt. Fan vad gööt kom precis på att nu behöver jag inte VABa om W blir sjuk, fylla i massa papper och skit, jag e ju mammaledig !

  • Fia113

    Hejsan kikar in,

    Ser att ni pratar om dom komplicerade "männen", känner mkt igen mig men kan inte för tillfället klaga. Tror att ngn annan har intagit Js kropp och att han kommit in i ngn typ av - Snart e nästa bebis här då jävlar ska allt vara gjort och förberett (till skillnad från när vi fick W och inget förberett)

    Är jag äcklig?
    Har precis ätit nästan en hel marabou 200g kaka Usch vet inte varför. Såå typiskt mig, måste skärpa mig.

  • Fia113

    Hejsan på er, leget?

    Här e allt OK, Williams Ögongegg är bra på dagarna men i morse var båda ögonen helt igen limmade. Men vad skönt det är nu när dom e så stora att dom förstår så mkt. Han fick först lite panik men när jag sa till honom att ligga still medans mamma hämtar våt handduk så lade han sig i sängen och väntade.

    Imorgon ska jag öva på att vara 2 barnsmamma själv. Ska vara barnvakt till brorsans son 6 månader gammal, men det ska nog gå bra. hi hi...*nervig*

    Kram Missix, jobbigt med cancer. Antingen går det för fort eller för långsamt, usch.

  • Fia113

    Gof middag på er!

    Nu har jag lekt 2 barnsmamma sedan 8 imorse, hua det e inte lätt.

    Vad har man gett sig in på Det blir nog lättare när det är ens egen. Han e hur enkel som helst säger knappt ett pip, men helt plötsligt blir W lite för hårdhänt och när man säger ifrån blir han ledsen och trotsig. Nu sover båda så jag passar på att slappa framför datorn med en julmust.

    Ni som redan e 2barnsmorsor vad har ni för tips och knep som kan vara bra att veta nu när det närmar sig.

  • Fia113

    God förmiddag tjejer

    leget?
    Här e det bra, har lämnat William på dagis och själv ska jag bara ta det lugnt. Men visst finns det 100 måsten runtomkring mig.

    Har ni några tips vad man bör förbereda sig på då man får 2:a barnet? Börjar bli lite nervig och undrar hur fan man klarar av det

  • Fia113

    Någon som varit med i barnensbokklubb?

    beställde 5 filmer till priset av 1 och åtog mig att köpa 2 filmer till under ett år till "klubbpris" är det det priset som finns på månadens film? Har för mig att jag gått på den tabben tidigare att jag köpte rätt antal filmer men till ett för lågt pris så jag fick handla mer. ngn som vet?

    Tråkigt Braxton.

    Usch så hemskt med Laban. Fick ni reda på vad det var för ngt och varför det hände?

    Havrekex ! ! ! Fy så avis jag blir, vill också ha..

  • Fia113

    Håller med men här e det storlek 25 som behövs på gummistövlar.

    När jag hämtade W på dagis igår så var hans skor genomvåta. Kan man lämna tillbaka dom då även om man inte har kvitto. Det är ett par gulliver Tex. Köpte dom just för dom hade garantin- vattentäta. Frågade gubben i affären vad skillnaden var på ett par skor, då sa han att båda är vattentäta enl texten men dessa (gulliver) garanterar vattentäta. Då ska dom väl vara täta även i detta vädret????

  • Fia113

    Dags att hämta /väcka) W på dagis

    Ska till fotografen sedan och kolla hur våra bilder på w blev, lite nervig faktiskt. Jag vet ju att han blev söt men hoppas bara att fotografen skötte sig

    Kram

  • Fia113

    God morgon på er, el god och god. Har sån jävla ångest här. Har utsatt min familj för värsta julfaran, men som tur var gick det bra men..
    Kan inte hålla det inne längre måste berätta för ngn hur dum jag varit. Kom upp i morse till vårat mörka vardagsrum för att kolla på Dora när jag ser ett svagt sken i bokhyllan. Har GLÖMT 2 klotljus tända ÖVER NATT. fattar inte hur det inte kunnat hänt ngt. Hur stor e chansen att ljusen står kvar som man lämnat dom kl 23 igår kväll. Fattar inget förutom aatt jag haft en sådan "tur" att det inte gått värre. Har så dåligt samvete för William och Johan att jag utsatt dom för detta, fy fan.

  • Fia113

    God morgon, hur edet här då? Inte så bra verkar det, kram på er som behöver.
    själv har jag sammandragningar och tyngdkänsla så det blir lata dagen för mig idag. Operation knipa över nyår är igång.

  • Fia113

    Hej tjejer!

    God fortsättning på er, har ju inte varit ute påm ett tag för jag har inte mått så bra. har fått en hel del känningar så det har varit sängen som gäller. Vill så gärna klara mig till efter nyår. Snälla håll tummarna.

    Vad har hänt här då? ngn som vill uppdatera?

    Ica - känner mig också som världens sämsta mamma just nu, men vänta bara när denna kulan försvinner då ska jag bli bäst i världen. Krypa under sängar och hämta grejjor, leka i kojjor mm. Drömma går ju

  • Fia113

    fan vad jag blir förbannad på försäkringskassan. dom håller på att betala ut för fel och fler dagar än jag begärt. Inte bara en gång som det blivit så här fel. Gahh...

  • Fia113

    Hejsan på er!
    Här har grabbarna gått ut för att mata fåglarna så jag har hela huset för mig själv.. Vad sjutton ska man hitta på?!?

    Hur ska ni fira nyår?
    Själva ska vi på en middag med 4 andra gravida par, snacka om nyktert. 2 av oss ska ha i början av januari så det kan bli en spännande kväll.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!