• Fia113

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Fan vad sjukt Bo stryp Lexi haha ska bli kul när man kan se på den ngn gång i framtiden då man får 3an

  • Fia113

    Imorgon ska dom ta kort på dagis 9.00 och funderar på att gå dit med W ändå för han e ju "bara" förkyld, tror ni dom misstycker? Det kan väl inte ta så lång tid, eller vad tror ni?
    Efter sedan ska W till fofografen( samma som på dagis visade det sig) borde man kanske avboka den? Tror han blir svårflörtad

  • Fia113

    Senast jag var på BVC sa dom jag kunde sluta med Ad dropparna - Så skönt att slippa skulden att man glömmer dom stupikvarten

  • Fia113

    Hejsan på er!
    Har ni haft en trevlig kväll? Det har jag har precis kollat på LOST så jag e mer förvirrad än vanligt.

    Ser att ni diskuterar dagis, ni som har barn som går 15h i veckan vad har ni för tider? Var på utvecklingsamtal förra veckan och då sa dagis fröken att hon tyckte W skulle gå 4 dagar på dagis, men jag tycker det räcker med 3. Det gör han ju nu, visserligen långa dagar men det kan väl inte ha så stor skillnad, elle?

    Hade läkarmöte idag på KSS 5mil bort pga att jag sprack så under förra förlossningen, så skulle maqn tydligen träffas och diskutera den kommande förlossningen. VET NI VAD SOM HÄNDE ! !
    Gick in fick frågan: Läcker det avföring ??? Nej ( svarade på dettta på efterkontrollen hos dig för över 1 år sedan) Då sa hon då e det helt ok att föda normalt, risken för att spricka e minimal. Tack och hej.
    VA ?!?! har jag åkt 10 mil bara för att höra detta.Va fan kunde man inte tagit detta över telefon. Både jag och J var på Paffa att vi bara klev ut. Ska ta ett allvarligt snack med min BM vems jävla idé detta var. Läkaren måste trott jag var dum i huvudet som kom dit i 5 min.

    Passade på att köpa en syskonvagn på hemvägen Helt sjukt har ett vagnsortiment här hemma nu på ca 17000 !! Det är ju nästan en nyrenoverad toalett

    På tal om ngt annat, min brorsa ringde förut och frågade om vi kunde vara barnvakt på lördag åt deras 5 månaders son. Ska bli roligt men visst blir man lite nervös. Är nog mest nervös hur W ska reagera om han blir avis elle. Blir bra att öva lite för ossa alla. Tror ni jag klarar det?

    Oj vad långt det blev, var visst lite pratsjuk, fattas ju bara att alla lagt sig för att sova.

  • Fia113

    god eftermiddas på er, vaknade precis med ett ryck i Williams säng efter att somnat så gott.

    Mamaj: h¨åller med resten, BYT på er båda.

    Var hos fotografen i fm trodde det skulle gå åt ... men det blev nog endel fina bilder. William vägrade släppa min hals så min oro var befogad, men efer att hon fått fram såpbubblorna så blev han lite varm i kläderna.

    Hur mkt kollar era barn på Tv? William har ju precis varit sjuk så han e helt beroende. Tv tv tv.

  • Fia113

    tycker synd om dig mammajang, ska då inte nämna att jag sitter här och drar mig för att gå ned att hänga min tvätt som tar 2 sekunder.

  • Fia113

    Isolita, nationella insattsstyrkan låter spännande men jag har ingen aning vad dom sysslar med. Kan det inte vara att dom ska ta fast ngn bov elle?

  • Fia113

    Vad fan e detta !

    Graviditetskalendern

    Vecka 35 5 dec - 11 dec 2006
    Kroppen: Om kvinnan fick instruktioner om att vila pga tidiga sammandragningar tidigare i graviditeten kan man nu pusta ut. Barnet anses nämligen ha goda chanser att överleva om det skulle födas. Det behöver oftast bara ligga i kuvös för att hålla värmen.

    Vadå goda chanser ?!?

    Trodde den hade detta långt tidigare typ v27 eller ngt. Jag pustade ut för längesen.

    Uj uj uj...

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!