• Gonzo

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Dante--> Skönt med plats på samma avd. Jag promenerade idag till vårt andrahands val av dagis och kände när jag kommit halvvägs att det är på tok för långt. Jag kan tänka mig att det blir lite lagom härligt på vinterna med 1000 kilo kläder och trötta och gnälliga barn. Åååå, så kul ska vi inte ha, måste ringa kommunen och säga att jag ångrar mig

    Barnen sover och jag ska dricka en kopp kaffe i min ensamhet *njuter*

  • Gonzo

    Vanna--> Jag har sökt plats till R redan nu i mars, det känns som det börjar bli dags för honom. Jag hoppas att han kommer trivas och leka mycket! jag börjar jobba i mars också så det är då dags för sambon att vara hemma. Jag tänkte att det kan vara skönt att ha Robins invänjning klar och att E (förhoppningsvis) får plats på samma ställe. *svammlar*
    Mars, det känns brutalt snart! Jösses anåda!

    Tant--> BB, det var som sjutton. *Spark i rumpan*

  • Gonzo

    ISo--> Säger som de andra, testa du! Ella började med majsvälling på kvällen när hon var typ 5 månader.

  • Gonzo

    Såklart man måste få gnälla! Jag tycker det är så skönt att man kan "säga" vad som helst till er! *gruppkram*

    Min dag har varit fylld av febriga och gnälliga barn. Jag tog en rask promenad när sambon kom hem. Nu har lillskruttan somnat, hoppas bara att hon (och jag) får sova inatt! Det är verkligen tungt att vara själv med sjuka barn!

    Tant--> Jag tycker inte att du har gnällt ett endaste någe! Jag bryr mig om dig och hur du mår, både när du mår bra och dåligt! Gnäll tanten, gnäll!

  • Gonzo

    Ozzan--> Har du fynderat något över det som jag inboxade dig om förut?

  • Gonzo

    ozzan--> Det är verkligen lugnt. Jag hittade en sida som gjorde "lappar" med namn så jag funderade på att beställa därifrån. Jag ville bara kolla så inte du suttit och jobbat som en tok.
    Så, om du fortfarande vill så får du. Annars blir det den "enklare" varrianten.

  • Gonzo

    Tant--> Lappar Ozzan är ju expert på det. Den som lever får se Förhoppningsvis får du se det före ALLA andra i hela världen. (förutom Robin, Ella och A dårå)

  • Gonzo

    Sätter mig och stickar lite. Börjar få lite brådis med det jag gör

    Puss och gnatt!

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!