• Gonzo

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Vet inte om det är magsjuka. Jag har pratat med sjukvårdsupplysningen... R har prickar på fötter och händer samt ont i munnen. Vi gissar på Höstblåser...

    nattning, återkommer

  • Gonzo

    Godmorgon!
    Jag gick och sov redan kl 20 igår. Jag var så trött! Robin har tack och lov inte kräkts mer men har ont i munnen. Ginar när han gäspar och äter "svidiga" saker. Febern verkar vara borta och han är superpigg, sunger och snackar HELA tiden!

    Stackars alla magsjuka, det är verkligen inte kul! Kram och krya på er!

    Läser om alla dagis och fasar för  när R och E ska börja! Vi ska ansöka om plats nu och står och väger mellan ett stort med 6 avd och ett litet med 3 avd. Det lilla har jag gått på Vad tycker ni ett stort eller litet? Vad har ni för erfarenheter?

    Nu ska vi äta frukost.

  • Gonzo

    Vi får göra en lista helt enkelt som hon får bocka av de närmaste dagarna:
    (fyll på)

    1. Ha SEX (ikväll-en ordentlig omgång)
    2. Äta stark mat (vet inte om det funkar men det är ju värt ett försök)
    3.
    4.

  • Gonzo

    Nu har jag lämnat in dagisansökan för Robin. Jag sökte till både det stora och det lilla. Fördelarna med det större är att det ligger nära, typ utanför dörren. Men jag vill nog hellre ha plats på det minde

  • Gonzo

    Jag är också här men antagligen bara en sväng. E somnade nyss med 38 graders feber, gissar att hon vaknar och är ledsen om bara en stund när alvedonen gått ur.

    Wyrm--> Vad hade du ätit när du var så äckelmätt?

  • Gonzo

    Vanna--> Grattis till 2;åringen! Rackarns va stora de börjar bli!

  • Gonzo

    Härligt med sån fin behandling missix!

    Ella hade feber igår kväll men ingen idag, jaja, vi får väl se hur det artar sig. Jag har huvudvärk och måste nog hinka i mig en liter vatten.

    Fotografering:
    R hade ljusblå och brunrandig tröja och jeans, bruna strumpor
    E hade en bruntröja med härligt färgade muddar och jeans, barfota
    Jag är alldeles allergisk mot spetsklänningar, trodde inte att det var så allvarligt men det verkar som allergin bara blir värre och värre. På öppna säger folk jämt "dina söner" om R och E, bryr mig inte alls det är så skoj och se minen på dem när man säger att det är en tjej .

    Det blev en bra matchning. Vi har fått syskonkorten och väntar på singelfotona. Ella var livrädd för fotografen så vi får se hur det på henne blir.

  • Gonzo

    Mossan--> Har du funderat på att kanske ringa fotografen, det kanske har blivit ngt fel.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!