• mossan

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    missix-- nej absolut inte..  men jag stör mig på den där jvla fläcken o jag har inte ens impregnerat skorna än.. missade o köpa sånt idag.. hoppas jag fortf kan inpregnera dem im

  • mossan

    ska fan in på matextra här o se om de råkar sälja impregneringssprej.. de öppnar ju tidigt så jag kan gå förbi på väg till t-banan...

  • mossan

    nyduscad.. gud så skönt.. nu ska jag borsta tänderna sen ska jag krypa ned bredvid amira o gosa mig till sömns.. riktigt längtar efter o få ligga o kramas lite m henne innan jag somnar.. d var ett tag sen.. min gosfia..

  • mossan

    håller m missix om reklamen btw, gillar den faktiskt också.. *dimpe dampe dompe dimp*

  • mossan

    bölade nästan när jag läste i city lr metro vilken d nu må vara om bögar som kommit ut.. d var nån som skrivit mail till sin mamma o sen inte vågat ha telefonen ikopplad sen fick han ett mail nästa dag m rubriken "älskade unge" jag var ju såld redan där o kämpade för o hålla tårarna inne då jag satt på ett smockfyllt t-bane tåg just då o d kändes bara mysko om jag skulle börja gråta helt plötsligt.. d var f.ö en annan som blviit utslängd o fått sova i matkällaren lr var d var.. fan om amira kom hem m en flickvän skulle jag väl inte älska henne mindre..

    d mamman skrev mer var att d var mkt på en dag (då deras hund dött samma morgon som hon fått mailet) men att han var ju deras barn o de älskade honom oavsett och ville bara se honom lycklig..

    jag e så blödig av mig sen jag fick barn ju..

  • mossan

    minns i tonåren när alla kompisar satt o bölade till olika filmer o jag var helt orörd.. orkar inte se PB.. men jag vill.. nä bara till första reklamen.. varför måste de byta tid.. kommer ju aldrig orka vara vaken o se d ju..

  • mossan

    wyrm-- be nån ringa o väcka er då.. o lägg telefonen så långt ifrån att du hör den men måste kliva upp för o svara..

  • mossan

    wyrm-- d funkar lika bra o ställa på golvet en bit bort.. allt för o se till att man kommer upp.

    har amira som alarm klocka.. hon vaknar aldrig senare än 7:30 ju.. för det mesta är det vid 6:30-7 som hon vaknar.

  • mossan

    håller på o ringer runt till folk nu jag.. nåt som jag HATAR o göra.. har telefon fobi för sjutton..

    har iaf beställt ännu mera betyg nu.. gymnasiebetyget, har redan fått från komvuxvård utbildningen.. hade bra mkt bättre betyg då.. orkade inte plugga i gymnasiet. hur som haver.. måste få ihop allt för o skicka in m ansökan till utbildningen som jag vill gå i januari o 3 terminer framåt.

    måste ha tag i folk ang dagisplats också.. kan tänka mig även i nästa område så att säga.. nästa t-banestation då.. för d går en buss förbi där som går mot huddinge c o den kan jag ta om jag ska plugga i huddinge sen kan lämna amira o hoppa på bussen sen mot huddinge.. så d går även bra.. men då måste d vara nära stationen.. detta utökar valmöjligeterna på dagis ju..
    tar mig två timmar nästan o åka o lämna henne på dagis o sen hem igen.

    idag när jag lämnade så var de inne på småbarnsavdelningen fortf.. de är där från tidig morgon till 9 då det blir mer barn o personal. Gud vad gosigt d var med alla småttingar där.. kramades lite m några.. de var så goa.. amira var också fram o gosade med "bebisarna" som hon kallar dem de är ändå ett år liksom o helt plötsligt är amira så stor... kan inte minnas att hon var så liten o pluttig när hon började på dagis för nästan ett år sedan ju.. blir alldeles snyftig när jag tänker på hur fort hon växer. min bebis.. 

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!