Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Smyger oxå in och önskar god jul ifall jag inte hinner i morgon!

    Puss på er!

    Hoppas ni får det superbra och är friska och glada hela dagen

  • isolita

    Hej på er!

    Jobbigt för dom som haft skitjular. Kramar i massor!! Nästa år får ni komma hit om ni vill

    Vi har haft det bra. Glada barn. Inga större konflikter. Proppmätt i tre dagar. Fina paket.

    Viggo vägrar som vanligt sova. Sista veckan har han varit helt sjukt sömnlös. Igår somnade han typ halv 10. Vaknade igen efter en halvtimme. Tutte. Sen har han fanimej legat och snuttat hela natten. Fjunis kom för ovanlighetens skull in och skulle sova hos oss oxå. Så vi har legat tre på min sida av sängen. 4 förresten. Katten låg vid fötterna. Något mörbultad mamma?
    Just nu sitter Mangan och försöker buffa Viggo till sömns. Han somnade kl åtta efter typ en timmes masande, tuttande, kvällsrutinande. Och vaknade efter en kvart. Fantasktiskt. Skitpigg! Glad och jag vet att det tar minst en timme att få honom att somna om i sovrummet. Jag vill se på filmen. Jag vill ha ett liv. Så jag tog upp honom. Dödssynd jag vet, men vafan man orkar inte hela tiden leva barnens liv. Ibland vill man se på filmen och dricka te... Ni vet vad jag menar....

    Får se om det går att somna med "pappansrompeklapp" som pappan kallar den.

    *tar min snoriga näsa och går tillbaks till teet och soffan och filmen*

  • isolita

    Lider med Ankis. Har en likadan grabb. Som tur är han glad. Glad och vaken. Vaken och skrikande måste vara hundra gånger värre.

  • isolita

    Å Gonzangumman! Vad hemskt! Skönt att allt gick bra. Pussa lilla Ellabella från oss här

    Hade nåt halvviktigt att säga innan jag läste om Ella. Nu blev allt lixom oviktigt....

    Gonatt?!

  • isolita

    Jo!!
    Var hos pappa i dag och hade lite julgrejs. Han berättade en jävligt roligt historia eller vad man ska kalla det... Lite oPK men ändå...

    En jul för några år sen, när mina brorsor var små, så hade farsan och hans nya fru och mina brorsor firat jul med hennes (nya fruns) släktingar. När dom skulle gå hem så var det kolsvart ute, så där som det är på landet när det inte är nån snö. När dom står i dörren så kommenterar dom att det är mörkt som fan ute och nån käck släkting som tagit sig en och annan snaps ropar glatt: "Det är svart som en negerröv!"
    Barnen som hör kommentaren hör fel... I flera år efteråt säger dom " Akta er för dom svarta rävarna!!" När nån ska gå ut i mörkret.  Räv = röv. Dom trodde att det fanns farliga svarta rävar ute när det var mörkt.
    Jag skrattade åt det hela vägen hem

  • isolita

    *räcker över en karta tålamod till Ankan*

    SKickat ut ungar och pappa på gården så jag kan städa i fred.
    Haft en diskussion med pappan att man måste säga nej och sätta gränser. Att det inte är synd om FJunis när hon gråter för att hon itne får en saga till läst för sig när pappan och mamman behöver äta lite frukost och pappan suttit i EN TIMME ?! och läst Alfons och Mamma mu för Fjunis. Fan vad jag är trött på att vara den Elaka. Den som ser till att håret blir tvättat och gränser blir satta och ordentligt med kläder kommer på. Pappan bara jamsar och tramsar. För att hans lilla gulletjej inte ska bli lessen. Fuck.

    SÅ. Nu var det ur systemet. Nån som har samma problem?

    *drar fram dammsugarn under tiden*

  • isolita

    Ville bara in och säga att Viggo somnade om. NU. Härligt. Och jag är superpigg. Tog mig en rejäl hutt hostmedicin och hoppas det hjälper.

  • isolita

    Diana.
    Nyfiken i en strut här oxå. inboxa tack! Hoppas jag kan hjälpa till...

    Fia.
    Käck present är att ta en korg och lägga i ingredienser till nån maträtt. Och recept. Så kan dom laga middag dan efter utan att tänka typ.
    När min brorsa fyllde år fick han allt som ska vara i linssoppa, recept på linssoppa, allt som man har i äpplepaj, recept på äpplepaj plus lite höstlöv som dekoration. (Han fyller i oktober). Tog ingen tid alls att slänga ihop och var jätteskoj att ge bort. Plus att få kan jag tänka mig
    Man kan ju ta nån superenkel maträtt.

  • isolita

    Dianan diana!!!
    *hoppar upp och ner för att synas*

    *går och hämtar lite glass för att bota sjukan i min kropp*

  • isolita

    Mysig och bra idé Diana!
    Var nu så snäll och inboxa mig medans jag släpper ut katten!

  • isolita

    Gonzo.
    Det kan väl ta ett tag innan aptiten är tillbaka när man vart så sjuk. Och konstig i magen kan man ju vara ett tag efter med. Så länge det inte är diarré så är det väl lungt.

  • isolita

    Hon kanske blir mätt av att dricka en massa oxå? Magen har säkert krympt lite så hon blir mätt på vätskeersättning.
    Men ring du om du är orolig

  • isolita

    Sammanfittning till Ylle (och andra hemvändare)

    Julen har i tråden firats med massa snor och kräks. Förutom de mer traditionella sätten att fira på.
    Det verkar oxå vara en klar uppdelning av Disneyjul / Noréndramajul. Speciellt Braxton, Tant och Fiafibers familjer/svärfamiljer verkar ha en och annan skruv lös.

    Braxans lille J har varit superdålig. Ella och resten av Gonzans familj har lyckats vara magsjuka på julafton i år igen. Vad är oddsen? Vannas grabbar är oxå dåliga. Och säkert fler?

    Annars har nog de flesta ändå tyckt att julen varit ganska småtrevlig. Många paket och nya bilringar

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!