Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Uj uj. Erkänner. Hon fick choklad. Från smågodishyllan. Känns mer ok än en massa färgämneskit, det får hon inte. Men choklad älskar hon. Och det är typ fjärde gången hon äter det  om nån vill ringa soc och ha lite fakta

  • isolita

    Mama ligger och knullar

    Läst ikapp.

    Grattis till Aros! Hoppas du haft en bra fölse!

    Kramar till alla stackars sjukingar.

    Tant.
    Viggo spyr fortfarande. Han är snart 7 månader. Kaskader då och då. Lite mindre då och då. Men varje dag. Det är bara att bita i hop och ladda tvättmaskinen. Du är inte ensam iaf

    Men gud. vad var det mer.... Skriver lite om vad jag gjort så länge...

    Vart i min Hemby. Antecknar ni? Träffat vänner och mamma och ätit god mat och druckit vin och tankat mentala krafter. Känns som att jag är en person igen. Inte bara den som lagar mat och plockar upp och fixar och ammar och ser till att ALLT funkar. Känner mig glad och kreativ och på gång med livet lixom. OM ni fattar.

    Idag på em var jag på Picassoutställningen här på konstmuseet. Kände mig väldigt kulturell och smart i största allmänhet. Gick runt där med två goda vänner och sa roliga saker. (tex: "Den hade vart fin att ha på dass!" Om en Picassotavla )
    Efteråt fikade vi på stan och pratade till punkt. Jag hade läppstift.

    Men en annan grej som hände idag var mindre kul. När vi kom från mamma så hade nån jävel tagit vår parkeringsplats igen. Kul när man har massa packing och två kids. Not. Jag satte en lapp på rutan på biljävlen där det stod " Det här är inte din parkering. Flytta bilen din jävla idiotjävel" Sen hade Mangan sett hur det kom ut en skitstor jävligt äcklig snubbe, hoppade in i bilen, kör ett varv runt parkeringen och parkerar IGEN på vår plats. Det var när jag var i stan alltså. Men när jag kom hem var den borta. Nu är jag skiträdd att han ska hämnas på mig och typ lurpassa på mig och mörda mig. Det finns så jävla många galningar nu ju. Och pundare. Usch.

    Kan oxå tillägga att jag förut bodde inne i stan och  var tvungen att passera horkvarteret mellan mitt jobb och mitt hem. Hände flera gånger i veckan att jag fick affärsförslag av snubbar. Kul när man kommer från jobbet på dagis med två matkassar typ. Idioter. Detta skrev jag såklart till Ylle

    Astrött. mÅste sova! PUss ses i morgon!

  • isolita

    Det värmer som en varm go spya nattetid. En sån där som långsamt rinner ut ungen och lixom glider in under mammans kropp. Underbart.

  • isolita
    Lotten: At age 51 the artificial intelligence software you programmed becomes self aware and devours you. You will be saved to disk though, so no worries.
  • isolita

    Fattade inte riktigt hur jag skulle dö men ajg hade hellre valt den där drinkmixardöden.

    *Noterar ett visst svulleri i tråden i kväll*

  • isolita

    Nån som är lite mer insatt i hur det svenska samhället är uppbyggt som kan berätta för mig vad Nationella Insattstyrkan sysslar med. Var ett väldans pådrag på gården här i morses... Funderat hela dan.

  • isolita

    Oh Shit!
    Jag har sagt det förr men säger det igen: Livet i förorten blir aldrig tråkigt!

    En massa snutar var det, svartklädda med hjälmar och sköldar. 2 silverfärgade vanar hade dom att färdas i.

    En liten psykisk sjuk person i mig hoppades att dom skulle ta fast snubben som tog min parkering i söndags. Insåg direkt att jag är i behov av att utöka min värld snarast

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!