Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Tack förresten för alla goa snälla tillrop ni gav mig förut idag för att jag inte fått sova så mycket på ett tag Ni är bäst!

    Nu ska jag göra ett sömnförsök. Puss!

  • isolita

    Ja vad säger man?
    Fick iaf se den misslyckade raketuppskutningen i natt. Eftersom Viggolainen ändå var vaken... Börjar vänja mig vid tröttheten nu.

    Drar till morsan och hennes KuKmakeri i helgen. Ha det gött alla.


    pussar!

  • isolita

    *vinkar till Moja* Tredje gången gillt heter det väl? Nästa gång så....

    *vinkar lite till Fiafiber oxå * Tack!

    NU! Drar jag! Eller iaf drar jag ur FLkontakten på ett tag!

    Hej hopp!

  • isolita

    Kukmakerihelgen.
    (sorry att jag försvunnit typ ett dygn igen. Ungarna är sjuka. Dom har snackat ihop sig bra för Prompe är hostig och knäckt på natten och Fjunis är febrig och allmänt skruttig på dagen)

    Jo.
    Det har varit helt ok faktiskt.
    Så ok att jag började fundera på att flytta "hem" till landet igen.
    Stod i två dagar i mammas kök, som jag möblerat om till café och sålde mackor och kakor och bullar och kaffe. Folk kom i strida strömmar och tog sig lite fika, skrattade och pratade vid mammas stora köksbord. Och jag var pigg och glad och social och slängde lite käft sådär... Viggo blev förälskad i mammas finska grannfru. Han hängde hos henne och bara log. Väldigt skoj för henne och lite märkligt eftersom han är sådär lite främlingsskraj just nu. När han inte hängde hos henne hängde han i patapumen på min rygg.
    Iaf. När jag stod där och krängde skinkmackor och var glad och hade läppstift på mig så tänkte jag att fan, det är ju itne så farligt på landet ändå. Här finns ju massa trevliga människor. En massa utflyttade göteborgare som itne alls gett upp livet och inte alls är total neggo och visst tycker det är kul med lite kultur och sånt.
    Tills nån gång söndag em när två gamla kompisar dök upp. Och såg ut som sina mammor. Och pratade som sina mammor. Då längtade jag hem till min förort igen. Där alla världsdelar finns i trappan. Och det inte är nåt konstigt med det.

    Gjorde en liten liten vinst. Höll sams med mamma. Hyfsat iaf. Valde rätt väg hem och inte den som var översvämmad. Är apropå det glad att jag bor på tredje våningen. Ont i visdomstanden. Behöver dammsuga. Och storhandla. Tror jag gått upp typ 3 kg i helgen för jag provsmakade allt jag bakat.
    Det var väl det.
    Kramar till alla som vill ha. Och behöver.

    Nån som har en snabbkoll på vad som hänt i helgen?
    *tittar med hundögon på tråden och påminner alla om att jag brukar ge grymma uppsamlingsberättelser*

  • isolita

    Surfar runt på hemnet och drömmer. Fast mest förfasas jag över hur otroligt fult dom flesta verkar ha hemma hos sig... Men det är väl lite som att gå till badhuset när man är van vid modetidningar - verkligheten lixom. Hemnet är Sköna Hem motsvarigheten till badhuset. Ni fattar nog...

    Men då är det skoj när man ramlar över nåt sånt här. Vilken spis! Skönt med nån som vågar sticka ut.
    http://www.svenskfast.se/ObjectData/3ABR00J3NQ0DIKPB/3ABR00J3NQ0DIKPB_3ABR00LR5Q0DILDR.JPG

  • isolita

    Diana.
    Jobbigt med så mycket bajs

    Vad är det för taktik du kört med storpotäten? Den jag tipsade om, den som oxå kallas "ommammanfårmindretvättatthängasåblirhonsugenpåattligga"?

    Fått sovmorgon. Lovely. Nu dusch och sen en sväng till coop.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!