Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Vakna kids! måste dra!

  • isolita

    Hjälpt Mangan med läxan. Läxan= Fucking Åmålfilmen. Dom läser om tonåringar just nu. Skrattat ihjäl mig. Skönt att man inte är fjortis längre.

    Gonatt!

  • isolita

    Men faan oxå Gonzan! Jävla piss. *kramas*

    Och till Diana
    Gött! Väldigt avundsjuk på dig! SYnd att man bor så långt bort. Hade gärna lämnat in Fjunis och Prompe hos er / jobbat där själv.

    Bök och Gnök i sovrummet vägrar somna. *går och buffar rumpor*

  • isolita

    LIder med dig Gonzo.

    Typ samma grej hände mig en gång. Hade värsta schyssta receptionistjobbet. Precis fått löneförhöjning, inte en susning om att dom skulle göra sig av med mig först när det gick dåligt för företaget.
    Som tur var blev jag förvarnad dan innan, en personalansvarigtjej ringde mig.
    Jag hade tagit ut en semesterdag, hade en mysdag på stan med min mamma. vi hade varit och klippt oss och jag gick genom stan, nyklippt, med en påse schampo i handen som kostat 300 spänn (sånt man kunde göra när man hade fått löneförhöjning). Jag blev helt knäckt och började lipa mitt i stan. TUr att mamma var med!
    Dan efter var det möte på morgonen och jag och några till fick gå. Dom andra var inte förberedda alls och blev jättechockade. Jättehemskt.

    Apropå nåt annat...
    OM bebisen vänder sig på mage själv och somnar så så får den ligga kvar så eller? Var det inte så dom sa på bvc? Eh....

  • isolita

    Ok. Igen. Om Viggo har bökat runt sig på mage tre ggr och verkar sova asgott så och han kan vända sig till rygg själv - då får han ligga kvar eller? Fast att han flyttat till eget rum? Han kommer att andas inatt eller ? Lova!

  • isolita

    Suck.
    Nä han har vänt sig så från rygg. Tre ggr på raken. Och han har alltid varit en magsovare. Men nu börjar han bli lite stor ju...

    Vänder honom nog innan jag går och lägger mig själv. Så. Nu har jag bestämt hur jag ska göra! Bra

  • isolita

    Ozzan.
    Det sägs vara lättare att få jobb om man redan har ett. Dom anställer hellre nån som redan jobbar lixom. Man är testkörd eller hur fan jag ska uttrycka mig. Nån annan har ju redan haft den goda smaken att anställa dig så då tycker nästa arbetsgivare att du borde vara ok eftersom nån annan tyckt det innan.

    För er som undrar.
    Viggo sov som en gris på mage, utan kudde, tills kl halv 5 i morses då han vaknade tuttsugen och go. Gjorde ett vändningsförsök innan jag la mig själv och han blev verkligen asförbannad. Jaja.

    Ylle.
    Sist jag kollade var Viggo fortfarande en pojke

    Kram till Braxton och andra behövande.

  • isolita

    Hilla!!??

    Viggo har sovit hela natten! I egen säng. Utan tuttavbrott.
    Givetvis sattt man själv uppe och tjatade halva natten.

    *går till kaffebryggaren*

  • isolita

    Hillagumman
    Se till att sova i dag på dan. Det blir nog bebis i helgen! Och för att få en bra förlossning så är det käckt att vara utvilad! Jag vet, mina förlossningar är som natt och dag för att jag var utvilad på den siste. Gå och lägg dig gumman!

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!