• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Fars dags presenten blev att mamma fick sovmorgon till 8.20.

    Ppiller gör mig självmordsbenägen... på riktigt. Tål inte hormoner, blir helt psyko.

    Mamaj: behöver inte vara att du inte tål kondomer, kan även vara att han har fel str på kondomen. Dvs att den är lite lite för stor. Tro mig, det skaver satan!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Gonzo: Ella är ju en riktig unge nu! Innan var hon "bara" en pluttig söt bebis.

    Mamaj och jag är tydligen inte kompisar.

    Min son har missat informationen om att barn som är sjuka ska vara gosiga, ligga i tv soffan, se på film och sippa juice hela dagen. Han har farit runt som en tornado hela dagen! Jag och M är helt slut här, tror f-n ungen har börjat tjacka X. Och det är knappast för att han sovit mycket. De senaste nätterna har han varit mer vaken än sovande och ingen tuppis idag.

    *går och kolapsar tillsammans med sambon i soffan*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Jag vill också hänga på till Frankrike! Har en grymt snygg skinnjacka, men dock ingen basker. Men det kan säkert inhandlas där.

    Agaton har en KURA säng (sån man vänder på). Ärligt talat så är den skitdum nu medans han sover nertill. Hans rum är så litet och den ser så stor ut! Den höga gaveln hjälper till med det intrycket. Men den kommer bli kanon sen när vi väl kan vända på den. Får nog skicka Agaton på klättringskurs hos vannas kids, dem verkar kunna det där. Har redan köpt tyg som jag ska sy "draperi" av, för att göra nederdelen extra mysig sen.

    AD droppar har vi slutat med. Btw så ska dem sluta med ad droppar helt i Sverige, ska bara bli a-droppar istället. Tydligen får dem i sig tillräckligt med d vitamin iallafall. Agaton älskar frukt och grönsaker och äter fisk minst 2 ggr i veckan så jag är inte så orolig.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Gonzo: har inte en aning. Vet bara att Agaton har haft skrikperioder... och att han har en nu. Kanske kan vara så att R & E sammanfaller? Vi har försökt allt med A för att han ska sluta skrika, det som hjälper mest är att ignorera hans skrik och prata om något annat, typ fråga vad han gjort på dagis. Om vi säger åt honom att sluta tycker han bara det är kul och skriker ännu mer och ännu högre.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Vi testade att ta bort honom från bordet, men eftersom han inte vill sitta och äta iallafall så blev det nästan en belöning för honom. Han började skrika när han ville gå från bordet (typ 2 sek efter han hade satt sig), så därför fungerade det inte här.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Bajs i blodet låter inte bra Men blod i baset kan dem få om dem varit lite uffiga i magen. Typ hårda eller bajsat väldigt mycket. Dem små trollen har sköra slemhinnor. Men det skadar ju aldrig att ringa. Tala om vad dem sa,


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    *spanar fina bilder*

    Ösregnar här. F-n jag som tänkte ge mig ut och jogga. Nåja, får väl ta det en annan gång då.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    aPPROPÅ DAGISFOTON... JAG RAMADE IN OCH SATTE UPP aGATONS (caps men för lat att sudda) gruppfoto från dagis i lagom låg höjd i hans rum. Han älskar det fotot. Pekar och pratar om det, ska visa sina gäster det och peka ut sina kompisar och fröken plus sig själv.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Fia: aww vad gulligt.

    Skakar välling, spelar poker och läser på familjeliv... multitasking!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tant: det blir 150 kr, tack. Jag hade tydligen rejäl kolik när jag var liten (skrek inte bara några timmar utan i stort sett hela tiden som jag var vaken), som min mamma uttryckte det: du var inte lätt att älska i början. Som tur var bodde mormor i närheten och tog mig på promenad... ofta! Finns det ingen/inga som kan tänka sig ta Laban mellan matpassen iallafall 1-2 ggr om dagen? Kanske turas om? Bara så att du får koppla av någon timme och ha det tyst.

    Agaton skrek en hel del, dock inte kolik men pga hans allergi så han hade konstant magknip i 2 månader. Det som hjälpte då, förutom promenader, massage över knäna och bära, var att dansa. Speciellt vals var tydligen bra, då vart han nästan lugn. Han blev lugnare av musiken och jag fokuserade på musiken istället för hans skrik, då blev dem inte lika påtaliga.

    Då och då (inte ofta) hade jag till och med öronproppar. Har problem med mina öron så jag klarar inte av höga ihållande ljud... Man hörde ju honom iallafall hela tiden, men de där värsta tonerna som skär som knivar försvann.

    Långa naglar inom vården: äckligt! När vi var hos doktorn för A andra örininfl i somras hade läkaren superskitiga naglar. Vidrigt!


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!