• Aros

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Fia: usch! Och håller verkligen med: så får man f-n inte säga! Hoppas iallafall att skrapningen går så bra som den nu kan.

    Fars/mors -dags presenter brukar Agaton få göra själv och ge (plus något litet köpt). Hmm ja så gått det går alltså. I år får han göra en bild med sina fingerfärgsstämplar. Första året (då var han 1 vecka gammal) gjorde vi fot och hand avtryck. Förra året ett foto som vi tagit hos babyproffsen.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    F-n känns som om jag håller på att bli sjuk. Lite ont i halsen, fryser med frossa och allmänt hängig. Kan man bota det med vin? Det borde man eller hur? *beställer en ny BiB av sambon som han får köpa med sig hem efter jobbet*

    När jag hämtade A från dagis idag så kom dem från skogen, varit ute idag också på skogspromenad (brukar oftast vara i skogen på onsdagar annars). Jättekul för pluttas, han älskar verkligen det. Problemet var bara att fröken gick in med de två andra barnen och sa till Agaton: nu får du gå till mamma. Jovisst! Värsta busblicken sen full fart in i ett snår (?). Vägrar komma ut, till slut får jag ta mig nerför en lerig backe (i högklackade hala boots) och in i snåret för att hämta fram honom. Han bara skrattar. Får upp honom uppför den leriga backen... märker då att han tappat ena vanten... mitt i det j-vla snåret såklart. Så ner igen och in i snårh-lvetet igen. Kommer upp... då är han på väg in i en buske! Fick som tur var tag på honom innan. Rackarunge!! Tror fröken hade svårt att hålla sig för skratt. Fot i munnnen Vissa dagar är det tur att man kan garva åt sig själv, annars skulle man nog hamna på hispan.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    vanna: du är modig! ... eller självmordskandidat.

    Ylle: tack själv.

    F-n, det är ju bara torsdag idag! Fick för mig att det var fredag idag. Men det går kanske att supa iallafall? Eller kommer jag stinka vinalkis i morgon vid lämningen på dagis?

    Usch vad jag svär idag. *letar efter såpa*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    vanna: jag kan smuggla in vin åt dig när du sitter på hispan. Nää kommer nog säkert gå bra. Tycker det verkar som du har bättre ordning på dina 2 en vad jag har på en. Btw så älskar Agaton din pressbild. Han har en lilla My docka och ett lilla My glas som är mycket populärt.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Lena: Lite gulligt ändå.

    När jag pratar med Agatons dagisfröknar får jag hålla mig så mycket jag bara kan för att inte rätta dem. Tycker helt ärligt att om man jobbar som pedagog så kan man iallafall försöka att prata någolunda korrekt. Inte säga ord som cyklen, fönstren osv. Ok att man pratar med dialekt (till och med inte uttalar bokstaven "r") men cyklen?! Stackars ungarna kommer ju aldrig kunna lära sig stava. Fundersam  Min lilla hangup.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: visste det! Skrev ju häromdagen att Leo ska bli storebror till en liten Linda. Flört


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tant: supersnygg tårta! Har du exakt recept på MMFen skulle jag bli superglad om du inboxade mig det. Fungerar den att lägga på tårtan som vanligt eller måste man ha smörkräm under, som man helst ska ha under sugarpaste?


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Tack Tant.


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
  • Aros

    Hilla: OM du tänker och verkligen tror på det hon har sagt så kommer du att få en extra jobbig förlossning! Precis som att man får magsår av stress (det är mao psykiskt) så kommer det här påverka din förlossning. Vet inte hur, men du måste försöka släppa det. De flesta förlossningar är jobbiga. Många "dåliga" saker inträffar. Det behöver inte vara det värsta (som jag inte ens tänker skriva). Men det kan också (och mest troligt) vara att det drar ut på tiden, slutar i kejsarsnitt, spricker en del, barnet får 8-8-8 i agpar (stavning)... Allt är vad man tolkar det till.

    Hade ni inte haft brottom till läkaren idag så hade du nog tolkat det soma tt ni skulle få bråttom när ni väl ska in till förlossningen, tror du inte?

    Menar inte att man inte ska tro på "spåtanter", men man ska ta det med en stor nypa salt.

    Du kommer ha massor av läkare och barnmorskor där. Samt inte minst din karl som kommer hålla stenkoll på dig och lillbäs. *kramar*


    Aros - stolt mamma till ♥ Agaton ♥
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!