• Missix

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Här är vi alla som hade BF i oktober 04.

    Vi har bananbarn och ozzande föräldrar. Vi är automatiskt bäst och vi vet om det.

    Nya föräldrar som har samma egenskaper, är välkomna. Men var beredd på ett rasande tempo, ha god läskunskap och mycket tid. Håll i hatten, här går det undan!


    Nu har denna raden varit tom alldeles för länge!
  • Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!
  • MrsApril

    Jag tog upp det med en annan i personalen som jag känner att det är lätt att prata med och hon tyckte att det var bra att jag tog upp det men att jag nog inte behövde vara orolig, men va faan gör man då?? Klart man tänker tanken, "Undra hur länge han fått stå här ensam??"

    En annan sak som fått oss att fundera var att denna människa sa en gång :

    "ja, han brukar vilja stå här vid grinden den sista timmen och han vill inte vara med oss så då får han stå här ensam"

    Men hallå, får du inte betalt för att ta hand om och umgås med barnen här eller?? Han är 2 år gammal.
    men som sagt jag kanske överreagerar. Det är lätt att alltid tänka det värsta om man börjar fundera. Hon har säkert koll, jag är ju ändå inte där hela dagarna och arbetar tillsammans med hon men det är ändå märkligt att det inträffat varje gång vi hämtat han.

  • mossan

    mrsA---------> du e inte alls för hönsig.. om d hade varit jag då.. som har sagt till ordentligt att INGEN ANNAN  än jag o mormor får hämta amira från dagis.. efter allt som hänt.  Om d hade varit som på ert dagis.. fan vem som helst hade kunnat ta henne o gå bara.. o ingen hade märkt det..

    Visst kan barnen vara på vift på amiras dagis men alltid inom relativt synhåll o aldrig så pass att nån skulle kunna ta dem utan att nån märkte det.. det är fröknar överallt tycker jag där o det är jag glad för.

    Känner stor sorg inför att amira såsmåningom ska byta dagis.. hon älskar hennes dagis o personalen.. hon har ju gått sen hon var 1 år där o verkligen lärt känna alla där.. barn som personal.. finns även en fröken där som heter Amira.. kul tycker jag.. apropå ingenting...

    men d kommer bli jobbigt o åka hela vägen från högdalen till rinkeby/ bromsten... d ligger precis i gränsen där... men d gör jag ändå så gärna så länge jag kan.. för att hon ska få gå på dagis o leka med kompisarna hon älskar dagis o gråter aldrig när jag lämnar..  dock när d e dags o gå hem... hon e trött o har kul..  o vill inte alls gå hem.. vill att jag ska stanna där m henne för alltid typ...

  • mossan

    MrsA.... men hallåå... hur fan kan man säga så.. visst att barnen till sist står o väntar på föräldrarna... man överger väl inte dem för det.. då kan väl nån försöka få honom på andra tankar och få honom o vilja leka med dem andra istället för o lämna honom ensam där.

    Igår när jag skulle klä på amira pyjamas o tog av tröjan hemma så hade hon två bitmärken i armen ju.. ett på överarmen o ett på underarmen.. skulle ta upp d idag men glömde det när jag lämnade amira imorse o nu syns d inte lika mkt.. MEN jag SKA ta upp d på måndag när jag lämnar iaf.. för har d lämnat så pass till märken så måste d gjort ont ju.. o hon borde ha gråitit lr gjort sig uppmärksam iaf på att d gjort ont.. undrar varför ingen sagt nåt till mig nåt sånt borde de ju märka..

  • mossan

    ja o så  dog tråden.. är alla o ozzar nu lr.. o lämnar en stackar ickeozzare här lr???

  • vanna k

    Mossan- jag ozzar inte. Kottmannen är fullt upptagen med att flänga mellan spisen och tvättstugan.

    Borde skriva tenta. Kommer inte igång.

  • MrsApril

    Jag ozzar verkligen inte har min darling i replokalen. Spelning imorgon.

  • isolita

    Jag ozzar inte heller. Det var tydligen ozzförbud en vecka efter spiralinsättning. Typiskt när man inte lyckats pricka in nåt på en vecka... Hade chansen igårkväll men jag fick för mig att min bm skulle "se" att jag knullat. Normalt?

    Förresten är Mangan på insparksfest med sina klasskompisar. Han har klätt ut sig till indier. Lite jobbigt att åka bussen själv med turban bara *kastar bak huvudet och skrattar rått*

    Jag ligger i soffan och läser Aftonbladet. Är bara upp och hämtar ett par mackor... Hamnade här som vanligt.

    MrsA.
    Tycker inte alls att du är larvig. Säg ifrån!

  • MyFine

    Här ozzas det inte heller. Ska iväg o jobba om en halvtimme.. Sen tror jag inte att S har tid just nu när han ser film med sina polare..

  • Hilti

    Inte her heller...

    Mår ikke toppen så jeg hopper i bingen. God natt


    Allting har en ende, pölsa den har to
Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!