Inlägg från: Braxton |Visa alla inlägg
  • Braxton

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Hej.

    Jag måste fråga.. ni som har strl 92 overaller till barnen.. hur långa är dom, barnen alltså, på ett ungefär? J har strl 92, han är lång av sig, vet inte exakt hur lång han är.. men jag är så nervös att byxorna (2delat, farmor köpte) blir för korta åt honom efter jul nån gång. Varför kunde itn esnälla farmor ringa till MIG och fråga om strlekar först, i värsta falla måste jag ändå köpa en till overall åt honom, eller byxor och jacka, efter jul. Hon har säkerligen frågat T, men det är ju MAMMORNA som kan sånt.. suck!

  • Braxton

    J var 86 cm lång i våras nån gång... fasiken, han skulle nästan haft en overall i strl 98. Jaja.

  • Braxton

    Jag Har börjat med antiperresivt idag. Har fullt upp med mig själv. Biverkningar, Jag vann hela paketet. Yrsel, illamående, ångest (tack gode gud för atarax), nervositet, diarre, skakningar, rastlöshet.. U name it.
    Vet inte hur det blir när J kommer på onsdag.

    Trodde inte att det gick att må sämre. Tydligen så..

    Vet att jag har gnällt mkt i denna tråd, om mitt mående, om T om allt. Ni har funnits där, kramat, tröstat. Jag har ju haft ett helvete i ett helt år. Mycket som har hänt. Nu, om denna medicin hjälper, så kan jag bli stark nog att börja leva igen. Om den inte hjälper så då vet jag inte vad jag gör.

    Nu om någonsin behöver jag stöd.Snälla Ge mig styrka att klara detta.

    Någon.

    Sry verkligen för allt gnäll. Och tack för att ni har orkat läsa.

  • Braxton

    Jag har blivit en enstöring. Jag älskar livet annars, tycker om att var bland människor, älskar tex marknader, gå ut och äta, allt.

    I 2,5 dygn har jag bara varit inne. En snabbis till snickarn i söndags, utan med soprona igår, plus en lite prommis p å5 minuter.. annars har jag bara varit inne.

    Stackars dom som ringer till mig just nu. Skulle bli glad om ngn försäljare ringde är så pratsjuk emellanåt. Men vägrar gå ut bland folk i det här skicket. Fast imon måste jag. Och på torsdag. Min syrra ringde, hon fasntande i telefonen med mig i 1,2 timme Min bästa vän rignde, henne släppte jag inte heller, nästan 50 minuter där.

    Jiiises, låt mig bli normal snart. *Ber*

  • Braxton

    Måste bara berätta en sak.

    J och jag lagade lunch. Vi hjälptes åt att mäta makaroner i halvdc-mått. Räknade tillsammans (eller mest jag)
    -1,2,3,4,5,6...vad blir det sen då? Frågade jag.

    -Makajonej! Sa J glatt på en gång.



    Försöker få honom att somna en halvtimme eller 2. Hopplöst.
    Ska läsa sen när jag får tid.

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!