Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    O ja! Vet precis hur du menar Diana. Viggo har precis lärt sig sitta. Och därmed blivit ett jävla hot tycker FJunis. Dessutom är han så go att välta omkull. Väntar med förtjusning på krypningen.

    Om nån undrar över hur jag mår bara så där idag så kan jag berätta att förkylningen ALLAN är på väg här. Känns som att jag slagit mig, överallt, hela tiden i hela kroppen. Röv. Det här kan väl inte vara nån vanlig sjuka? Måste minst vara tyfus eller gula febern eller ebola..

    *jämrar mig*

    aaaooooooooooooooaaaaaaaaaaaaaaaaooooooooooooaaaaaaaaaaa jämmer jämmer

  • isolita

    Shit nu har Mangan och FJunis badat klart! Bäst att inta soffläge så han inser hur sjuk jag är och kan utfodra mig med blomkålssoppa..... (som jag förövrigt har gjort själv som den martyr man är)

    *smiter*

  • isolita

    Tant.
    Kände precis som du att allt var jävligt jobbigt när Mangan precis börjat jobba. Kändes sjukt jobbigt att bara få till vardagen och Viggo bara tuttade.
    Allt vände när jag var ute med vagnen en dag, trampade snett och fick fånga Viggo i luften för att vagnen slog runt. Efter det så tog jag det lite lugnare och började uppskatta min kaotiska värld på ett annat sätt. För jag insåg ju att jag inte ville vara utan den.

    Det blir bättre när du får sova lite mer!
    Herregud har jag överlevt så gör du det med Jag är ju världens största fjompa och du är ju fan från NOrrland!

  • isolita

    Ramlar in och meddelar att jag dumpar min söta men vilda barn hos Braxton resten av dagen. Tänkte att hon erbjöd sig så bra och så får hon lite mindre tid att gå runt och vara sentimental.

    SÅ.

    Hoppas du får ditt vin EdWINA.

    Har inget vettigare att säga. Ska oxå passa på att vila lite. Misstänker dock starkt att Viggo Lee kommer att vakna så fort jag gosat ner mig i sängen. Det gör han fan jämt.

  • isolita

    Jo förresten!
    Har 2 amnings/tuttinfluerade frågor som jag funderar på.
    Dante.
    Varför ska du göra dig av med tuttmonstret (iaf hans tutteri) om två veckor?

    Tant.
    Har jag fattat det rätt, pumpar du ut mjölk men inte ammar? Är det inte lite onödigt jobb? Men du har säkert en bra andledning och den är jag skitnyfiken på. Mitt liv är otroligt intressant just nu verkar det som när man kan fundera på sånt

  • isolita

    Tant.
    Förlåt för den dumma frågan. Blev bara nyfiken om det var nån slags specialgrej som var väldigt viktig för Laban att du gjorde så Men huvudsaken är väl att han får bröstmjölk? Jättebra. Och en skopa ersättning i då och då så han sover bättre är väl ännu bättre? Du är en grym 2 barnsmorsa. Inget dåligt samvete nu
    (lovar härmed att aldrig mer nämna nåt om amning )

    Vanna.
    Mes. Ta 2 Ipren innan så lovar jag att du inte kommer att känna ett skit. Du snackar med tjejen som en gång i tiden svimmade när hon tog sänkan. Och kan jag stoppa in en spiraljävel så kan du!

    Har lite ångest över vår katt. Han ränner ju ute hela somrarna. I helgen har han hållt väldigt låg profil. Mest legat och sovit. Jag har tänkt att det var för att vi haft kalas och det varit ett jävla liv här. Och han inte velat gå ut för det blivit regningare och kallare.
    Men idag såg jag att han gick helt stelt och konstigt, som att han haltade lite. Verkar som att han har ont nånstans i bakbenet. Stackarn. Och vi har inget märkt. Barnen var helt galna här i lördags och hoppade runt honom i sängen.... Tänk om nån av dom hoppade på honom? Eller nån har sparkat honom på gården? Eller han har fått porten på sig? Eller blivit påkörd av en bil? GUd vilken ångest!!
    Han äter och dricker och spinner iaf. Då kan det inte vara såå farligt eller?

  • isolita

    Det är ok Linus. Och lite sunt ändå att man fokuserar mer på att man snart ska föda barn än att rapportera till ett gäng galningar via internet

  • isolita

    Hm.
    Har ätit viktväktigt och bra i 2 dagar. Undrar om man är värd nåt gott som belöning?

    / Hopplös tjockis

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!