Inlägg från: isolita |Visa alla inlägg
  • isolita

    Oktober - 04 Det mesta av det bästa!

    Wyrm skrev 2006-10-17 10:26:50 följande:
    Jag har ingenstans att ställa en klocka än på nattduksbordet (?) bredvid sängen. Får upp mitt alarm i helgen. Jag har haft det hos föräldrarna.
    Har du inget golv i sovrummet?
  • isolita

    Lite uppdatering från mitt liv sista dagarna. För den som är intresserad.

    Varit hos mamma.
    Druckit vin.
    Viggo vaknade astidigt dan efter. SÅ klart. Låg och tjoade i mörkret.

    Inatt vaknade FJunis och låg och snackade flera timmar. Härligt.

    Det har regnat in i min bil. Asmycket. Biljävlen är bara 5 år gammal. Det har börjat mögla. Idag ringde jag Bilia och fick reda på att det kommer att kosta typ 5-6 tusen att fixa. Får lust att gå och hänga mig.

    Mamma åkte fast för fortkörning idag. 2 tusen spänn kostade det.

    När jag kom hem så hade en pundare parkerat på min plats. SOm synd var för honom så dök han upp medans jag höll på att packa ur bilen. Jävlar vad jag skällde ut honom. "DU GÖR INTE OM DET! FÖR DÅ....." Skrek jag hotfullt. När jag var klar så vände jag mig om till man och dotter som tittade lite skräckslaget men samtidigt beundrande på mig. "Jag tänkte säga att om du gör om det så dödar jag dig" sa jag till Mangan. "Det gjorde inte nåt jag tror han fattade att det var det du menade" svarade han. Mangan tyckte att pundaren såg skitläskig ut. Jag lovar att jag hade dödat honom om han käftat emot det minsta.

    Matilda kallar mormor för Bobbo. enormt gulligt.

    Här är extremt stökigt.

    Jag är skithungrig och Viktväkteriet har som vanligt kukat ur.

    Ja det var väl det.
    Några frågor?

    Kram till min egen Ankebanka och MrsApril

  • isolita

    Mossan.
    2 morsor samma tanke

    Tant jag har blivit utloggad min dator är förjävligt. Snart tillbaka!!

  • isolita

    Nä Tant. Är utloggad igen. Skriv i min inbox så kollar jag mns igen om en stund. Måste gå och käka!!

  • isolita

    Ok.
    Min dator har vart paj. Har längtat ihjäl mig efter er! Ett tag funderade jag på att smsa gonzo och be henne skriva var jag höll hus... Men jag har inte tid

    Haft en sjuk vecka med olika förbannelser som lixom bara avlöste varandra. Biljävlen, datoraset, missade teleräkningar, fkstrul ... you name it. Men i fredags tror jag skiten vände och vår tur är på väg tillbaka.

    Igår var jag på fest med några riktigt goda vänner. Det dracks vin och röktes cigg som att min sista stund var kommen. Jag ljög och skrävlade och skrattade vad min bästa vän kallar "häxskrattet".
    Kom i säng halv 4.
    Viggo vaknade kl 6.
    För första gången sen han föddes för snart 6 månader sen så puttade jag till Mangan och han fick gå upp och göra en flaska välling. De klunkande ljuden från nappflaskan var nog det mest underbara jag hört på länge. Jag slapp mata! Slapp vara maten. En liten morgon... Sen somnade jag om till halv elva.

    Har suttit här och läst i 2 timmar och både skrattat och gråtit åt er söta tjejer.
    Orkar inte skriva en massa som jag vill. Måste gå och lägga mig.
    Men pussar och kramar till er som behöver. Och grattis till dom som fyllt år. Och ja. Vi ses förhoppningsvis i morgon. Datorjäveln ska få stryk om den krånglar mer nu!

  • isolita

    Skönt för dig Braxan! Hoppas att du mår lite bättre snart

    Jag är så glad idag för jag har äntligen pratat med en vettig människa om vår bil.
    (För den som missat det så läcker det in vatten i den. Massa vatten. Vi snackar pölar på golvet. Djupa pölar. Jättekonstigt på en nästan ny bil. Förra veckan var budet att det skulle kosta typ 6 tusen att fixa...)
    Men idag fick jag tag i gubben jag köpte den av, som oxå är polare med min mamma och hon har haft hela deras släkt i keramikkurser, så då blir man inte lika lätt blåst. Dom har en finfin volvo kombi för en billig peng och jag kunde lixom bara lämna in min inregnade pissbil till dom och få den gamle finfine volvon istället på nåt sätt. Hoppas att det fixar sig. Hoppas oxå att det går jämt upp ekonomiskt. Vi kommer antagligen få en mycket lägre månadskonstnad sen. Känns bra, har varit väldigt onödigt att betala en massa lån på en bil som man bara har för att åka och handla.

    Ska sova lite middag nu... Viggo hade rejvparty inatt. Eller nåt ditåt. Kul när jag var ute natten innan och redan var astrött. Funderar på hur lite sömn man egentligen behöver för att överleva...

  • isolita

    Oj oj.
    Har antagligen blivit med volvokombi idag. Det har gått långt nu. Måste nog köpa radhus och golden retriver snart med. Eller kommer det med kombin lixom? I ett paket. (det kanske ligger ett radhus och en hundjävel där bak, under vinterdäcken)
    Måste nog spela hög punkmusik hela tiden i bilen för att upprätthålla nån form av image.
    *går och hänger mig nånstans*

Svar på tråden Oktober - 04 Det mesta av det bästa!