• Anonym (M)

    Trött på snokande flickvän!

    För ett par månader sen var jag tyvärr otrogen några gånger mot min flickvän, med en annan tjej som jag träffat på nätet.  
    Insåg efter det att jag verkligen älskar min tjej, och att det är henne jag vill vara med.  Hon blev helt vansinnig när hon fick reda på att jag varit med en annan, krävde att jag aldrig mer skulle prata med den tjejen jag var otrogen med, i så fall så kunde hon tänka sig att fortsätta vara tillsammans med mig, om jag bröt helt med den andra.  
    Vidare så ville hon ha mina lösenord och pinkod till mobilen och fb, så hon kunde ha koll på att jag inte hade kontakt med den andra tjejen.  Hon fick det, men  detta resulterade bara i bråk, då hon blev galen när hon  såg att den andra tjejen skriver till mig, och att jag svarat henne.   Jag har inte varit otrogen igen, men vill vara vän med den andra...

    Min flickvän har blivit väldigt svartsjuk, och har förändrat sitt beteende.  Blir ofta bråk efter att hon loggat in på min fb och mobil.    Så nu idag bytte jag lösenord på fb och ändrade på mobilen så att bara mitt fingeravtryck kan låsa upp den.  Hon blev skitförbannad!   Och det blev bråk.  Tycker jag har rätt till mitt privatliv, och varför ska hon ha tillgång till mina saker?   Jag har inte varit otrogen igen, jag är med min flickvän, men blir trött på allt bråk. 

  • Svar på tråden Trött på snokande flickvän!
  • Ordinär Man

    Men så här kan du ju inte ha det! Om du nu tänkt dig att ha ett monogamt förhållande med henne får du börja lära ställa lite krav. Det kommer inte att sluta med att hon ska snoka i din mobil, ha tillgång till ditt mejlkonto och läsa din webhistorik. Du kan ju ha en hemlig mobil, och hur många dolda mejlkonton som helst!

    Tala om för henne att det var ett misstag, och att hon får ta sina beslut själv, att antingen fortsätter ni eller gör slut, utan några snokvillkor. Att du inte ska vara otrogen och att hon ska ge fan i det du har lösenord på och att du träffar och umgås med vem du vill.

    Alternativt dumpar du henne, vilket jag nog tror är bäst egentligen. Du är värd någon bättre.

  • Tusselina

    Nu tror jag nog att TS har svans för så här korkad kan man ju inte riktigt vara. Skriver ju själv redan i TS att hon hade som villkor att han aldrig mer skulle prata med den han var otrogen med och bryta det helt - vilket han inte följde. Och nu förvånad över att hon inte tycker det är ok? 
    Riktigt lågbegåvat att bli förvånad då. Hett tips! - gå inte med på villkor du inte tänkt följa. 

    Om det här nu mot förmodan skulle vara sant så finns två alternativ - antingen är flickvännen någotsånär normalbegåvad och bryter det hela eller så är hon lika lågbegåvad och får skylla sig själv att hon inte håller fast vid de villkor hon ställer fullt ut. 

  • Utflykt i verkligheten
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 23:05:25 följande:

    Säkert skulle hon kunna göra det, vem vet. Har blivit utsatt för otrohet i tidigare förhållanden. Blir bara så trött på hennes uppspärrade sorgsna ögon, hennes söndergråtna ansikte etc. Nu kan hon inte kolla min mobil mer, men märker ju att hon blir på helspänn så fort min mobil ringer eller jag får sms...


    Tack för att du bekräftade det jag redan misstänkte. Tips för framtiden: Att ta sin historia ett steg för långt är oftast det som avslöjar det hela...
  • Anonym (Moa)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:25:18 följande:
    Det var inte bara ett par ligg, utan vi hade redan haft kontakt länge, många månader, och blivit nära vänner.  Det kändes bra med henne, och när jag och min flickvän kom till en punkt då vi gled isär lite, då blev jag nyfiken på att träffa denna tjejen IRL. 
    Men kom fram till att det är min tjej som jag vill vara med i framtiden.  Men vill fortsätta vara vän i alla fall med den andra, vill inte släppa henne helt. 
    Läs din text ovan och tänk dig in i att det var din flickvän som gjort så mot dig istället, ombytta roller. Du var mentalt otrogen i flera månader och övergick i handling och nu vill du inte släppa taget om henne. Hör du inte hur illa det låter? Du vill ha kakan kvar och äta upp den. Det funkar inte!

    Du borde släppa din tjej fri, hon är värd någon bättre!
  • Anonym (Moa)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:51:50 följande:
    Fast jag är ju inte otrogen, även om jag har kontakt med henne.  Jag måste ju få ha tjejkompisar, eller?   Jag vill bara vara vän med henne, men vi träffas inte, utan det är bara min tjej jag är med!

    Det är hon som ställer krav, hon vill snoka i mina privata grejer, känns som att hon inte litar på mig, och orkar inte med sånt här tjafs och svartsjuka hela tiden.  Jag vill vara med henne, men orkar inte med allt bråk, svartsjuka och snokande.  Det förgiftar och förstör vårt förhållande.  Hon var inte sån förut. 
    Är du på riktigt?
  • Anonym (Omg)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 22:45:08 följande:

    Jag säger inte att det är synd om mig... Blir bara så trött på svartsjuka, bråk och drama varje helg vi träffas.. Hennes gråt och osäkerhet. Jag har gjort fullständigt klart för henne att jag inte träffat den tjejen mer. Och det vet hon egentligen, jag är ju ned henne när jag är ledig.


    Alltså du är så humla trög att du verkligen inte fattar?! Kan du även svara på frågan om du hade varit okej med om hon var "vän" med en man hon legat med bakom din rygg?!
  • Anonym (slut)

    Den där tilliten kommer aldrig komma tillbaka. Hon kommer alltid vara misstänksam o orolig för att det ska hända igen. Ni kan lika gärna göra slut. För er egen skull.

  • Lussekatta

    Ni båda verkar omogna.
    Självklart ska du inte vara otrogen och såklart hon sedan blir förbannad över en sådan sak, men varför ger du ut dina lösen till henne?
    Det är ditt konto inte hennes. Det är din mobil, inte hennes.

    Du kan bekänna allt du begått fel i förhållandet gällande otroheten sedan är det upp till henne om hon vill ha dig kvar. 


    * Someone once called me delusional, I almost fell of my unicorn. *
  • Vinterliljan

    Älskar du verkligen din flickvän?

    Hur kan du då ha noll förståelse för att du sårat henne? Att hon är ledsen är ju för att du krossat hennes hjärta genom att vara otrogen mot henne. Det värsta man kan vara mot någon man älskar. Helt oförlåtligt, enligt mig.

    Och den lilla tilliten hon ändå hade kvar, knäckte du den också. Du lovade att bryta helt med fjållan du var otrogen med men ändå kan du inte ge fan i att svara apan när hon hör av sig till dig?

    Gör din flickvän en tjänst - lämna henne och låt henne läka sitt hjärta och på sikt kanske träffa en riktig TROGEN och ÄRLIG man.

Svar på tråden Trött på snokande flickvän!