• Anonym (M)

    Trött på snokande flickvän!

    För ett par månader sen var jag tyvärr otrogen några gånger mot min flickvän, med en annan tjej som jag träffat på nätet.  
    Insåg efter det att jag verkligen älskar min tjej, och att det är henne jag vill vara med.  Hon blev helt vansinnig när hon fick reda på att jag varit med en annan, krävde att jag aldrig mer skulle prata med den tjejen jag var otrogen med, i så fall så kunde hon tänka sig att fortsätta vara tillsammans med mig, om jag bröt helt med den andra.  
    Vidare så ville hon ha mina lösenord och pinkod till mobilen och fb, så hon kunde ha koll på att jag inte hade kontakt med den andra tjejen.  Hon fick det, men  detta resulterade bara i bråk, då hon blev galen när hon  såg att den andra tjejen skriver till mig, och att jag svarat henne.   Jag har inte varit otrogen igen, men vill vara vän med den andra...

    Min flickvän har blivit väldigt svartsjuk, och har förändrat sitt beteende.  Blir ofta bråk efter att hon loggat in på min fb och mobil.    Så nu idag bytte jag lösenord på fb och ändrade på mobilen så att bara mitt fingeravtryck kan låsa upp den.  Hon blev skitförbannad!   Och det blev bråk.  Tycker jag har rätt till mitt privatliv, och varför ska hon ha tillgång till mina saker?   Jag har inte varit otrogen igen, jag är med min flickvän, men blir trött på allt bråk. 

  • Svar på tråden Trött på snokande flickvän!
  • Anonym (ta bort den andre)
    Asså ärligt talat! Om du menar på allvar att du vill vara med din flickvän så får du faktiskt säga upp kontakten med den du var otrogen med! man kan inte ha kakan och äta den, så är det bara!

    Förstår din flickvän helt. jag har vart i samma sits, min kille vägrade ta bort den andra tjejen på fejjan och pratade med henne ibland, men han var inte otrogen igen. Han tyckte att jag ska ju inte bestämma vilka han har som vänner på FB om han lovar att inte vara otrogen.
    Men han var sedan på fest med henne ett par månader senare med denna tjejen, han var aldrig otrogen då, men fy så arg jag blev, han hade ju lovat att inte träffa henne igen. Så jag gjorde slut.

    Först då förstod min kille allvaret och att han faktiskt ville vara med mig helt och att han inte kunde ha kakan o äta den. Så han tog bort den andra tjejen och sa upp kontakten helt. Vi blev ihop igen men det tog år innan förtroendet var återställt. 
  • Anonym (Bevisa att hon är viktigast)

    Om du trots otrohet får en andra chans så är det fanimej inte ok att ha fortsatt kontakt med den andra tjejen!


    Du måste bevisa för din tjej att hon är viktigast och att det går lita på dig.


    Säg till den andra tjejen att du inte kommer svara mer och blocka henne sen. Varför ska du ha henne som vän?? Nej inte ok.


    Tycker du ska försöka förstå vad din tjej går igenom lite mer och låta henne ha tillgången tills hon ser att du faktiskt inte har nån knepig kontakt.

  • Anonym (M)
    Utflykt i verkligheten skrev 2016-02-29 11:40:08 följande:

    Och nu sitter ts lugnt tillbakalutad och njuter av känslostormen h*n skapat...


    Inte alls, har bara inte haft tid och möjlighet att svara alla som svarat.
  • Anonym (M)
    Anonym (dra) skrev 2016-02-28 00:02:06 följande:
    Det är skulden du känner som du inte klarar av att hantera

    Du är inte emotionellt mogen nog för att ha ett förhållande.

    Jag tycker du ska lämna henne - för hennes skull. 
    Tror till viss del du har rätt.  Mitt dåliga samvete gör att jag blir arg på henne och hennes svartsjuka.   Samtidigt borde hon ju känna att det är något värt att jag valde henne före den andra tjejen?  Att det är henne jag är med? 
  • Anonym (hooya)
    Ego Lovers skrev 2016-02-28 20:58:33 följande:

    Haha... Vem vill ligga med sina vänner!

    Och vilken störd vänkrets som ligger med varann. Aldrig hört talas om


    Nog mer vanligt än du tror. I min bekantskapskretskrets är det iaf inte ovanlig med såväl sex som gruppsex.
  • Anonym (M)
    Anonym (Moa) skrev 2016-02-28 05:21:24 följande:
    Läs din text ovan och tänk dig in i att det var din flickvän som gjort så mot dig istället, ombytta roller. Du var mentalt otrogen i flera månader och övergick i handling och nu vill du inte släppa taget om henne. Hör du inte hur illa det låter? Du vill ha kakan kvar och äta upp den. Det funkar inte!

    Du borde släppa din tjej fri, hon är värd någon bättre!
    Nej, jag hade såklart inte tyckt det var ok om hon var otrogen och fortsatt träffa snubben.   
    Anonym (Omg) skrev 2016-02-28 06:29:31 följande:
    Alltså du är så humla trög att du verkligen inte fattar?! Kan du även svara på frågan om du hade varit okej med om hon var "vän" med en man hon legat med bakom din rygg?!
    Nej, det hade inte varit ok. 
    Vinterliljan skrev 2016-02-28 09:43:22 följande:

    Älskar du verkligen din flickvän?

    Hur kan du då ha noll förståelse för att du sårat henne? Att hon är ledsen är ju för att du krossat hennes hjärta genom att vara otrogen mot henne. Det värsta man kan vara mot någon man älskar. Helt oförlåtligt, enligt mig.

    Och den lilla tilliten hon ändå hade kvar, knäckte du den också. Du lovade att bryta helt med fjållan du var otrogen med men ändå kan du inte ge fan i att svara apan när hon hör av sig till dig?

    Gör din flickvän en tjänst - lämna henne och låt henne läka sitt hjärta och på sikt kanske träffa en riktig TROGEN och ÄRLIG man.


    Ja, jag älskar min flickvän   Jag förstår att jag sårat henne, men samtidigt så känner jag för den andra tjejen också...   Hon älskade mig, och litade också på mig.  Hon blev också sårad, men hon är inte lika arg som min flickvän, utan hon tar det lugnare, och säger att hon finns där för mig, och väntar på mig... Och att hon kan ge mig riktig kärlek. 
    Låter säkert helt sjukt, men min flickvän kan bli  så aggressiv ang detta.  Har nog inte nämnt det innan, men min flickvän fick ett missfall strax före allt detta, och det kanske också påverkar hennes känslor?  Hormoner?    

  • Anonym (M)
    Anonym (n) skrev 2016-02-28 10:30:31 följande:
    vill inte släppa henne helt? VAD i jösse namn ska du HA henne till!? sex va, ifall det skiter sig med din tjej?

    Du får väl ändå begripa att om hon säger att villkoret för att ens försöka lappa ihop med dig efter att det är DU som svikit henne, är att du har noll och ingen som helst kontakt med den andra tjejen, sen har du det och du fattar inte varför tjejen blir upprörd?  Du förstår inte varför hon vill kolla dina konton, du förstår inte varför hon blir arg för att du byter lösenord, efter att du gett henne de gamla? 

    Allt du gör visar bara att du inte alls är redo att laga det gamla. Sånt kräver att båda verkligen vill OCH att ni är på samma våglängd. Det är inte ni. Så länge du vill ha en liten dörr till den där andra tjejen "men vi skriver ju bara", så gör du fel! Menar du allvar med att det är din tjej du älskar och vill skapa en framtid med så måste du sluta med den här andra. Finns inga andra alternativ. Har skrivit med i flera månader, säger du. Hm. 

    Om du ger henne lösenord men sen ändrar dem betyder det ju att du har något att dölja, klart hon blir arg och besviken på dig. 

    Jag är inte vän av att ha varandras lösenord, men eftersom ni är i den sitsen att Du varit otrogen får du finna dig i att bli granskad, det är du som har bevisbördan på dig, att visa att du verkligen vill. Tyvärr verkar du inte fatta det 

    Sånt här kan ta månader att reda ut och många klarar det inte. Det är definitivt mycket svårare att lösa det när du har en del av din lojalitet hos den andra tjejen som du "inte vill släppa". 
    Det är som om ni är tre i relationen. Ni behöver gå i parterapi om det ens ska finnas en liten chans

    Om du inte inser allt detta kan du lika gärna göra slut, vara singel och göra vad du vill. 

    Dina handlingar betyder mer än ord. Snacka skit kan alla men det är vad du faktiskt gör på riktigt som betyder något =klippa helt med andra tjejen, sluta ljuga och smussla och vara ärlig
    Jag gav henne mina lösenord, eftersom jag var desperat att få henne att förlåta mig.  Det var enda sättet, kände jag då.  Hur mycket jag än sa att jag älskade henne, och inte kunde leva utan henne, så krävde hon att få mina lösenord för att kunna ha koll...    Nu har det gått ett par månader, och jag har inte varit otrogen mer, och vill inte att hon snokar mer bland mina grejer.   Visst, har haft kontakt med den andra tjejen, men otrogen har jag inte varit!
    Meebo skrev 2016-02-28 11:26:52 följande:
    Läs om, läs rätt. Jag sa aldrig att han INTE hade gjort fel.

    Ja, det hade varit helt okej för mig om han hade varit vän med tjejen fortfarande så länge jag hade koll på att han jobbade när han sa att han skulle och sen spenderade sin lediga tid med mig.

    Jag hade definitivt INTE kännt behov att att ha värsta jävla polisförhöret varenda gång vi träffades om exakt varje ord och handling han gjort innan han kom hem till mig bara för att vara säker på att han inte legat med henne igen eller sönderförfölja hans mobil/internet vanor.
    Ja, exakt, det är det jag inte orkar med!  
  • Anonym (M)
    Anonym (Bevisa att hon är viktigast) skrev 2016-02-29 10:54:14 följande:

    Om du trots otrohet får en andra chans så är det fanimej inte ok att ha fortsatt kontakt med den andra tjejen!


    Du måste bevisa för din tjej att hon är viktigast och att det går lita på dig.


    Säg till den andra tjejen att du inte kommer svara mer och blocka henne sen. Varför ska du ha henne som vän?? Nej inte ok.


    Tycker du ska försöka förstå vad din tjej går igenom lite mer och låta henne ha tillgången tills hon ser att du faktiskt inte har nån knepig kontakt.


    Min flickvän gick in och blockade henne från mitt konto, men jag tog bort blockeringen. 
    molly50 skrev 2016-02-29 09:30:08 följande:
    Tjejen som TS bedrog sin flickvän med kanske inte heller har alla indianer i kanoten som är med på att ha fortsatt kontakt med TS fast hon vet att han valde sin flickvän före henne och att det kan vara känsligt för hans flickvän.
    Hon älskar mig och är beredd att göra allt för mig...   Därför hon fortfarande vill ha kontakt, hon säger att hon väntar på mig och finns där, oavsett... Är ganska säker på att hon inte bryr sig om min flickväns känslor, de hade en rejäl catfight via fb och sms efter att min flickvän fått reda på otroheten...    De trackar varandra och skriver skit om varandra till mig... 
  • TanganyikaIka
    Anonym (M) skrev 2016-02-29 16:08:58 följande:
    Min flickvän gick in och blockade henne från mitt konto, men jag tog bort blockeringen. 
    molly50 skrev 2016-02-29 09:30:08 följande:
    Tjejen som TS bedrog sin flickvän med kanske inte heller har alla indianer i kanoten som är med på att ha fortsatt kontakt med TS fast hon vet att han valde sin flickvän före henne och att det kan vara känsligt för hans flickvän.
    Hon älskar mig och är beredd att göra allt för mig...   Därför hon fortfarande vill ha kontakt, hon säger att hon väntar på mig och finns där, oavsett... Är ganska säker på att hon inte bryr sig om min flickväns känslor, de hade en rejäl catfight via fb och sms efter att min flickvän fått reda på otroheten...    De trackar varandra och skriver skit om varandra till mig... 
    Och du njuter? Annars hade du sagt stopp och belägg, satt en gräns till älskarinnan och inte låtit henne såra din flickvän. Låter som om du inte riktigt vill ha slut på det här utan faktiskt njuter av att de slåss om dig, båda bekräftar dig även om det är jobbigt med att hon snokar så är det lite kul ändå att du har två brudar som vill ha dig. Om de bråkar sinsemellan är det ingen som bråkar med dig och ställer dig mot väggen och kräver dig på lite ansvar för dina handlingar, att du faktiskt bedragit din flickvän, låter din älskarinna finnas kvar o ha lite hopp om att ni kan bli ihop igen. För om du säger nej till henne och flickvännen försvinner... vem har du då? 
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!