Inlägg från: Anonym (ta bort den andre) |Visa alla inlägg
  • Anonym (ta bort den andre)

    Trött på snokande flickvän!

    Asså ärligt talat! Om du menar på allvar att du vill vara med din flickvän så får du faktiskt säga upp kontakten med den du var otrogen med! man kan inte ha kakan och äta den, så är det bara!

    Förstår din flickvän helt. jag har vart i samma sits, min kille vägrade ta bort den andra tjejen på fejjan och pratade med henne ibland, men han var inte otrogen igen. Han tyckte att jag ska ju inte bestämma vilka han har som vänner på FB om han lovar att inte vara otrogen.
    Men han var sedan på fest med henne ett par månader senare med denna tjejen, han var aldrig otrogen då, men fy så arg jag blev, han hade ju lovat att inte träffa henne igen. Så jag gjorde slut.

    Först då förstod min kille allvaret och att han faktiskt ville vara med mig helt och att han inte kunde ha kakan o äta den. Så han tog bort den andra tjejen och sa upp kontakten helt. Vi blev ihop igen men det tog år innan förtroendet var återställt. 
  • Anonym (ta bort den andre)
    TanganyikaIka skrev 2016-02-29 16:28:16 följande:
    Och du njuter? Annars hade du sagt stopp och belägg, satt en gräns till älskarinnan och inte låtit henne såra din flickvän. Låter som om du inte riktigt vill ha slut på det här utan faktiskt njuter av att de slåss om dig, båda bekräftar dig även om det är jobbigt med att hon snokar så är det lite kul ändå att du har två brudar som vill ha dig. Om de bråkar sinsemellan är det ingen som bråkar med dig och ställer dig mot väggen och kräver dig på lite ansvar för dina handlingar, att du faktiskt bedragit din flickvän, låter din älskarinna finnas kvar o ha lite hopp om att ni kan bli ihop igen. För om du säger nej till henne och flickvännen försvinner... vem har du då? 
    Word!
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!