• Anonym (Moa)

    Trött på snokande flickvän!

    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:25:18 följande:
    Det var inte bara ett par ligg, utan vi hade redan haft kontakt länge, många månader, och blivit nära vänner.  Det kändes bra med henne, och när jag och min flickvän kom till en punkt då vi gled isär lite, då blev jag nyfiken på att träffa denna tjejen IRL. 
    Men kom fram till att det är min tjej som jag vill vara med i framtiden.  Men vill fortsätta vara vän i alla fall med den andra, vill inte släppa henne helt. 
    Läs din text ovan och tänk dig in i att det var din flickvän som gjort så mot dig istället, ombytta roller. Du var mentalt otrogen i flera månader och övergick i handling och nu vill du inte släppa taget om henne. Hör du inte hur illa det låter? Du vill ha kakan kvar och äta upp den. Det funkar inte!

    Du borde släppa din tjej fri, hon är värd någon bättre!
  • Anonym (Moa)
    Anonym (M) skrev 2016-02-27 18:51:50 följande:
    Fast jag är ju inte otrogen, även om jag har kontakt med henne.  Jag måste ju få ha tjejkompisar, eller?   Jag vill bara vara vän med henne, men vi träffas inte, utan det är bara min tjej jag är med!

    Det är hon som ställer krav, hon vill snoka i mina privata grejer, känns som att hon inte litar på mig, och orkar inte med sånt här tjafs och svartsjuka hela tiden.  Jag vill vara med henne, men orkar inte med allt bråk, svartsjuka och snokande.  Det förgiftar och förstör vårt förhållande.  Hon var inte sån förut. 
    Är du på riktigt?
  • Anonym (Moa)
    Anonym (M) skrev 2016-02-29 15:56:31 följande:
    Nej, jag hade såklart inte tyckt det var ok om hon var otrogen och fortsatt träffa snubben.   
    Nej, det hade inte varit ok. 

    Varför ska det vara OK för dig då att fortsätta att ha kontakt med henne, när du anser att det omvända absolut inte hade varit OK?

    Luktar dubbelmoral!
  • Anonym (Moa)
    Anonym (M) skrev 2016-02-29 16:08:58 följande:
    Min flickvän gick in och blockade henne från mitt konto, men jag tog bort blockeringen. 
    Hon älskar mig och är beredd att göra allt för mig...   Därför hon fortfarande vill ha kontakt, hon säger att hon väntar på mig och finns där, oavsett... Är ganska säker på att hon inte bryr sig om min flickväns känslor, de hade en rejäl catfight via fb och sms efter att min flickvän fått reda på otroheten...    De trackar varandra och skriver skit om varandra till mig... 
    Varför känner du att du måste få ha den andra tjejen kvar som en back-up? Förväntar du dig att ditt nuvarande förhållande ska gå i kras, frågan är bara när inte om?
Svar på tråden Trött på snokande flickvän!