• jewel

    Höstbebisar efter IVF 2016

    Amie77 skrev 2016-03-17 20:38:53 följande:

    Jaha, nu är det jag som är i sitsen att jag inte känner symptom. Insåg då jag duschade att jag inte hade ömma bröst längre och bröstvårtorna var inte mörka som de var för någon dag sen då jag kollade senast. Fick också en konstig känsla av att inte vara gravid längre. Nästan två veckor kvar till VUL... Gah! Och jag VET ju att symptom kan komma och gå, men hittar ingen officiell info om det. Bara massa forumtrådar. Det känns inte lugnande nog för mig. Återigen: vad gör man med sig själv egentligen?


    Ja vad ska man göra med sig själv egentligen? ;) Det är nog bara att försöka slappna av så gott det går o vänta på att tiden ska gå. Jag älskade att vara gravid med dottern när väl de första 12 veckorna hade gått. Så jag ser fram emot den tiden igen!
  • jewel
    Soffan83 skrev 2016-03-18 07:01:31 följande:

    God morgon! Hoppas ni blir lugna på era ultraljud! Jag har inte heller så mkt symptom just nu. Men är inte orolig, jag är vecka 9+1 alltså 10. Igår blev vi inskrivna på mvc. Vi kommer nog inte göra kub. Vi tackade nej till förSta ul i vecka 12 då vi redan gjort 2 st. Men vi kommer göra ul i vecka 18 då dom kollar organen på bebis. Kram på er och ha en bra dag! Lycka till på vul idag!


    Jag är v 9+4 idag så vi är nära varann. Då är det nog normalt med minskade symptom. Måste bara fråga, är din mage svullen? Jag ser definitivt gravid ut men magen är mjuk så det är väl mest svullet, ingen riktig bebismage. Kanske är för att det är andra barnet...
  • jewel
    irrbloss_83 skrev 2016-03-18 07:13:15 följande:

    Jag testade 3+ med ett CB digital imorse (är i 5+6 idag) så det känns faktiskt lite lugnare. 

    Nu har jag gjort allt jag "kan" för att skaffa mig nån slags kontroll över situationen och allt ser så bra ut det bara kan göra just nu. Så nu tänker jag bara ta mig igenom de dryga två veckorna (!) som är kvar till VUL:et och hoppas på ett fint litet hjärta där inne då... 

    Hoppas det går bra på UL:et idag jewel!


    Vad skönt att se 3+ på stickan, det låter ju jättebra! Jag kände likadant när jag fick det, en lättnad o ett lugn liksom. Hoppas tiden går snabbt för dig nu!

    Tack, jag hoppas också att det går bra :) Det är inte förrän kl 14 men jag skriver här efter det!
  • jewel
    Iskristall skrev 2016-03-18 10:54:15 följande:

    Nu har vi fått se det lilla hjärtat slå på vul! Sååå glada! <3


    Så underbart, stort grattis!!!
  • jewel

    Nu har vi varit på ultraljud o sett en liten räka på 28 mm som rörde sig mycket o hjärtat slog så fint. Känns så skönt! Nu ska jag sluta oroa mig! :)

  • jewel
    Iskristall skrev 2016-03-18 15:15:41 följande:

    Grattis underbart! Vul samma dag!


    Vi gjorde inte vul utan det var faktiskt ultraljud på magen. V 9+4 idag, trodde inte att det gick så tidigt men det gjorde det. Så underbar känsla att se det lilla livet!
  • jewel
    Amie77 skrev 2016-03-19 09:07:48 följande:

    Jag önskade jag hade VUL till veckan. Känner mig inte ett dugg gravid längre och det är andra eller tredje dagen nu. Visst att jag haft få symptom och jag vill INTE må illa, men de få symptom jag hade (lite ömma bröst + trötthet + konstig mättnadskänsla) hade ju gärna fått vara kvar. Eller vara borta en dag och komma tillbaka. Känns några veckor för tidigt för att det ska vara naturligt att vara utan symptom i flera dagar... :(

    (Jag har dock VUL om 1½ vecka, men hade gärna snapsat påskbord, :D, med tjocka släkten om det är så att graviditeten avstannat. Nu så kommer jag att ha VUL dagen efter att vi åkt hem. Suck.)


    Jag förstår att du känner dig orolig, men för mig har symptomen kommit o gått flera gånger. Hoppas att tiden går fort till ditt VUL iaf. Vilken vecka är du i nu?
  • jewel
    Amie77 skrev 2016-03-19 16:32:49 följande:
    Går in i vecka 7 (6+0) imorgon. Kunde de försvinna mer än en eller två dagar för dig?
    Ja, illamåendet var borta i över en vecka. Försök att inte tänka negativt, jag vet att det är lättare sagt än gjort men ändå... Nu får tiden gå fort tycker jag så att vi alla kommer förbi de där första 12 veckorna.

    Kollade lite foton jag tog när jag var gravid med dottern. Min mage är ungefär lika stor nu i 9+6 som den var i 13+0 då ;)
  • jewel

    Nån mer som sover dåligt? Jag vaknade 5.30 idag trots att det är söndag o dottern sover hos mormor. Så typiskt. Fast somnade kl 22 igår så det får väl vara okej ändå..

  • jewel

    Filli89, har du testat Postafen? Det funkade bra för mig när jag mådde illa o jag blev bara lite mer trött av dem. De är receptfria. Blir tröttare av Lergigan som man kan få på recept, men det är säkert olika för olika personer. Hoppas du hittar nåt som funkar!

Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016