• jewel

    Höstbebisar efter IVF 2016

    CB1982 skrev 2016-04-06 11:41:13 följande:

    För mig ökade blödningarna när jag dumt nog lyfte en låda med en lite hylla från Ikea. Så det kan mycket väl vara att du lyft som är orsaken.

    Håller tummen (att hålla två betyder otur har jag hört) och tänker på dig <3


    Tack för att du håller tummen förresten! <3
  • jewel
    Soffan83 skrev 2016-04-06 21:36:24 följande:

    Hoppas verkligen att allt går bra imorn!! Kram! Hur e d med blödningarna nu?


    De har i stort sett slutat nu så det känns jättebra men det är klart att jag är orolig ändå. Kl 10.30 har jag tid. Min man kan tyvärr inte följa med så det blir väldigt jobbigt om jag får dåliga besked.. Kram!
  • jewel
    Amie77 skrev 2016-04-06 21:43:42 följande:

    Grattis, Kärlekövervinnerallt!

    jewel: Usch, vilken hemsk upplevelse! Hoppas att det går bra imorgon!


    Tack! Så skönt att ha stöd från er här!
  • jewel
    Kärlekövervinnerallt skrev 2016-04-06 21:33:42 följande:

    Fick se världens vackraste krabat idag med ett tickande hjärta. Blev flyttad från 7+1 till 7+3. Tyvärr fick vi inget foto vilket kändes lite snopet.


    Så härligt! Förstår att du ville ha foto men de två jag har är inte mycket att hänga i granen direkt... ;)
  • jewel

    Det gick bra på VUL idag! Bebisen var stilla denna gången men hjärtat slog. Den hade benen i kors, så gulligt. Synd att jag inte fick kort på det! Men vilken lättnad att allt såg bra ut.

    Precis som för CB1982 ligger min moderkaka lågt, troligtvis därför jag blödde när jag lyfte tungt. Vet inte riktigt hur jag ska göra med mitt jobb nu, om jag ska skippa fältjobb helt.. Men det vill jag inte. Får ta det väldigt lugnt helt enkelt.

  • jewel
    CB1982 skrev 2016-04-07 11:51:39 följande:

    Så skönt! :D

    Det är ganska vanligt att ha lågt sittande moderkaka i början av graviditeten och för de flesta flyttar den upp ju längre man är i graviditeten.

    Angående lyft:

    Prata med din chef, annars får du begära ett läkarintyg. Jag har turen i oturen att jag precis blivit arbetslös så jag låter nu någon annan bära det som är tungt.


    Jag får bestämma själv vilka fältjobb jag gör nu så det är inga problem. Men tråkigt att bara sitta inne på kontoret tycker jag.. ;)
  • jewel

    Jag blev väckt för en stund sen av dottern o när jag gick upp ur sängen kände jag att blodet vällde fram, som när mensen är riklig liksom. Det fyllde bindan jag hade på mig. Det känns inte bra det här! :(

  • jewel
    CB1982 skrev 2016-04-08 05:45:01 följande:

    Jag hoppas att du åkt in! Det är viktigt om du blöder så mycket. Berättade dom något om att det kunde blöda mer efter du var hos läkaren?

    Fy, jag tänker på dig! <3


    Nej jag åkte inte in, vill se om det avtar igen. Det har inte kommit mer. De gör väl inte så mycket åt det ändå om man åker in, eller? Finns det nån medicin man kan ta? Läste om Cyklo-F men det känns läskigt att ta det, gör bara det om en läkare säger att det är okej.

    Läkaren igår sa att jag ska leva som vanligt o gå till jobbet, men idag kommer jag ligga i sängen o vila hela dagen. Vad sa de till dig? Verkar vara väldigt olika när man läser om andra med låg moderkaka...
  • jewel

    Tack för allt stöd! Jag ska verkligen se till att ligga i sängen hela helgen även fast det är jättetråkigt. Får hitta nån bra serie att titta på. O hoppas att 3-åringen är nöjd med att vara med sin pappa, men det är nog inga problem :)

  • jewel
    Frmid skrev 2016-04-08 10:33:45 följande:

    Hemma från ultraljudet, SÅ härligt att se det friska lill-pyret :D

    V 13 nu, borde kunna börja slappna av. Symtomen börjat sakta ge sig med.

    Hoppas det är ofarligt för er som har blödningar! Tänker på er väldigt ofta.


    Vad underbart! Ja absolut, nu kan du börja slappna av ordentligt o njuta av graviditeten :)
Svar på tråden Höstbebisar efter IVF 2016