Göra knäck
Haha skulle göra knäck idag och ville ha lite extra gräddig/kola smak
Så nu blev min knäck jätte ljus men ändå jätte god smet
Gör det något?
Älskar liksom grädde
Haha skulle göra knäck idag och ville ha lite extra gräddig/kola smak
Så nu blev min knäck jätte ljus men ändå jätte god smet
Gör det något?
Älskar liksom grädde
Den kommer nog inte stelna om du bara hade i mer grädde. Det måste lixom vara rätt proportioner.
Om det är knäck och inte kolasås du är ute efter måste smeten kokas tills den kan brytas om den hålls i en sked under kallvatten. (Att bara kunna rulla en kula är INTE tillräckligt.) Har man i mer grädde blir knäcken mildare, men måste kokas längre för att bli tillräckligt hård.
1+1+1 alltså ,en del socker,sirap,grädde,koka knäck fan inte lätt ,ha terometer ! har genom jobb kokat knäck varje dag i 6 månader -jag vet hur lätt den smakar bränt,jag misslykades typ varann gång, 133 grader ska den till för bli perekt,jädrar dom dar knäcken inte var bra bara koka igen...