• OnePiece

    Lesbiska sängkammardöden...

    ....existerar den, eller är den en myt?

    Jag och min fru har inte haft sex på flera år, har tappat räkningen men tre år tror jag. Fler som har det som vi? Eller blir det så när man får barn? Hur bryter man det? Självklart älskar jag henne mest av allt!  

  • Svar på tråden Lesbiska sängkammardöden...
  • Trollet i skogen

    Jag håller med. Dom första två tre åren hande vi sex jämt. Sen blev det mer och mer sällan. Efterdethadevi sex enendagång i veckan. Urtrist, specielltnär det var samma dag varje gå g. Söndag. Det var inte någon vits att försöka andra dagar så jag slutade. Inte kul att få nej hela djävla tiden men på söndagen då skulle jag hoppa upp kåt, glad och tacksam. Efter vi fick barn för 1,5år sen så är det väl max en gång i månaden. Lördag kväll efter ett glas vin(två somar jag av) så går vi i sovrummet, klär av oss själva och kryper ner med leksakerna. För det går fortare.Ja vad säger man? Har tagit upp detmed min fru några gånger och då kan vi ha sex två gånger på en vecka men sen händer inget. Vet inte hur man ska ta sig ur detta trista förorts sexbristliv. Minfru verkar ändå nöjd med engån imånaden. Det är jag som vill mer. Dåjag är tröttpå att få nej så leker jag med mig själv men det är ju närheten jag vill ha med min fru mer än orgasmen. Jag vill känna mig åtrådd, vill åtrå henne. Att jag ska kunna locka hennemed lite sexiga underkläder, ja vad som helst. Bland våra flatpar runt oss hörman ibland lite brist på sex komentarer, fast bara från den ena. Sängkammardöden finns nog men hur man ska rädda det vetjag inte. Vi bestämde två dagar i veckan då vi skulle ha sex men det blev bara av när jag tog initativ.

  • Plupp73

    Jag vet inte egentligen hur vi har det där. Vi hade givetvis mer sex i början - hela tiden. Nu är det kanske inte så ofta, men jag tänker faktiskt inte på hur ofta/sällan det är. Det känns som om vi synkar varandra, och jag tror inte att hon ligger och vill mer än jag, och hon är alltid tänd med mig när jag vill. Sexet är jättebra när det är, och vi kan lika gärna ligga och kramas i flera timmar. Vi har snart varit ihop i 4 år. Vi har inte börjat med sexleksaker ännu, har sagt att vi gör det när vi inte längre tänder på våra sexlekar med varandra...vi var och tittade på en strap-on en gång för några år sedan.

  • Valente

    Jag har inte så mycket erfarenhet att komma med inom det området, men jag har funderat på det en hel del. Har levt hetero största delen av livet, och det är inte förrän nu jag har upptäckt vad jämlikhet är, och vad respekt för varandra faktiskt innebär, även inom sexualiteten. Har förvisso varit tillsammans med dominanta och ojämställda män, som krävt sitt herravälde i förhållandet, men enligt min upplevelse, att männen är ju drivande i sängen, och man ställer upp som kvinna, släpper till för husfriden, därför pågår sexlivet fast det egentligen går på tomgång.
    Jag skulle aldrig i livet krypa på min kvinna och se till att hon tillfredsställer mig om jag ser att hon inte vill, men i många av männens värld är det inte något man tar hänsyn till. Då går det ju att tjata, eller bråka tills hon ger efter om inte annat. Och det är ju lite enklare i heterosexet, det är bara att lägga sig och tänka på något annat och låta mannen tömma sig.

  • älskarinnan

    Jag och min fru hade inget som helst sex på två år och även året innan det var det extremt lite. Idag är vi tyvärr skilda, mkt pga bristande sexliv. Vi sökte hjälp men som jag uppfattade det var min fru "stendöd". Hoppas det går bättre för er

  • Repan

    Det har inget med er läggning att göra, om det inte fungerar. Det är individuellt. Det finns så klart heterosexuella äktenskap som är sexlösa också.

    Den enda koppling jag kan se är i så fall att ni är just två kvinnor och blivit uppfostrade till passiva individer, ingen tar kommando och tar tag i situationen, båda väntar på den andra. Då blir det såklart lite svårare.

    Men liksom, det har inte med att ni är lesbiska att göra.
    Det finns ju gott om lesbiska förhållanden som är inne på tionde året där sex är en självklar del i det.

    Det handlar så klart främst om er som individer och er unika relation. 

  • Sol1975

    Min fru och jag har varit ett par i  över 2,5 år och gifta i lite över  2 år.
    Vi gifte oss efter 7 månader som par.
    Vi var först kompisar i ett par månader.
    Första 7 månader hade vi sex ca 1-2 gånger/ vecka.
    Vi har använt sexleksaker från start i princip.
    Efter vi gifte oss minskade det till kanske 1 gång/ varannan vecka för att med tiden bli 1 gång/ månad.
    Under min frus graviditet har vi nästan inte haft sex alls.
    Vi har en dotter på 2 månader och sexlivet har inte alls kommit igång efter förlossningen.

    Vi har redan gått i familjerådgivning 5 gånger men det förbättrade inte sexlivet överhuvudtaget.
    Jag skulle vilja ha sex 2-3 gånger/ vecka eller i alla fall 1 gång/ vecka.
    Jag är mycket missnöjd med det bristande sexlivet.

    Jag har flera gånger funderat att skilja mig pga bristande sexliv men det är så mycket annat som faktiskt fungerar bra i vårt äktenskap och så har vi precis fått barn tillsammans.

    Jag har tidigare haft kortare sexuella relationer med både kvinnor och män. Inget problem alls i sexlivet.

  • Boråstjejen

    Har hört om detta men inte varit med om det själv. Nu är jag dock singel och sängkammaren är död på det sättet men men

Svar på tråden Lesbiska sängkammardöden...