• Sandriks

    Maizena Ljus Redning istället för Majsstärkelse?

    Ska göra nån pastagratäng till middag men upptäckte att vi inte har någon majsstärkelse hemma. Har 3 mil enkelväg till affären och är förkyld så jag ids inte åka till stan för en enda sak.

    Däremot har jag Ljus redning hemma, skulle man kunna ta det istället tror ni?

    Detta recept är det, om det skulle göra skillnad:
    http://www.ica.se/recept?recipeid=712849

    Fast jag tänkte ta kassler å bacon istället för kyckling!

  • Svar på tråden Maizena Ljus Redning istället för Majsstärkelse?
  • uniMog

    Njäe det kan nog bli tokigt tror jag. Har du potatismjöl?


    Forgive me, shiny special one, I beg of you to rip out my inadequate tongue
  • La Lola

    Det går ju att göra en vanlig vit grundsås annars....


    *mamma till Alma 10 år (-00) och Hedda 1 år (-09)*
  • Sandriks
    Pejgan skrev 2010-09-14 14:24:13 följande:
    Njäe det kan nog bli tokigt tror jag. Har du potatismjöl?
    Joho, potatismjöl har jag!
    Ska jag bara byta ut det rakt av, samma mängd och så?
  • uniMog
    Sandriks skrev 2010-09-14 14:27:52 följande:
    Joho, potatismjöl har jag!
    Ska jag bara byta ut det rakt av, samma mängd och så?
    Jag tror det faktiskt.
    Forgive me, shiny special one, I beg of you to rip out my inadequate tongue
  • Sandriks
    Pejgan skrev 2010-09-14 14:28:56 följande:
    Jag tror det faktiskt.
    Men så bra, tack så mycket!
Svar på tråden Maizena Ljus Redning istället för Majsstärkelse?