Inlägg från: Sandriks |Visa alla inlägg
  • Sandriks

    Maizena Ljus Redning istället för Majsstärkelse?

    Ska göra nån pastagratäng till middag men upptäckte att vi inte har någon majsstärkelse hemma. Har 3 mil enkelväg till affären och är förkyld så jag ids inte åka till stan för en enda sak.

    Däremot har jag Ljus redning hemma, skulle man kunna ta det istället tror ni?

    Detta recept är det, om det skulle göra skillnad:
    http://www.ica.se/recept?recipeid=712849

    Fast jag tänkte ta kassler å bacon istället för kyckling!

  • Svar på tråden Maizena Ljus Redning istället för Majsstärkelse?
  • Sandriks
    Pejgan skrev 2010-09-14 14:24:13 följande:
    Njäe det kan nog bli tokigt tror jag. Har du potatismjöl?
    Joho, potatismjöl har jag!
    Ska jag bara byta ut det rakt av, samma mängd och så?
  • Sandriks
    Pejgan skrev 2010-09-14 14:28:56 följande:
    Jag tror det faktiskt.
    Men så bra, tack så mycket!
Svar på tråden Maizena Ljus Redning istället för Majsstärkelse?