Inlägg från: Anonym (anonym) |Visa alla inlägg
  • Anonym (anonym)

    våldtagen av min bästa väns sambo?

    Hej, jag var ut med min bästa vän en lördag, vi båda blev extremt fulla och började bråka. Jag minns inte varför vi bråkade men hennes kille följde mig hem och sedan hade vi sex, minns bara korta glimtar av detta. Har ingen aning hur det blev så, och mår så jävla dåligt över det, jag grät hysteriskt och berättade för min pojkvän. Han vill att jag berättar för min kompis, men hon älskar han så mycket och pratar om hur han är så perfekt och hur bra deras förhållande är osv. Han är 20 år äldre än mig, han var i princip nykter. Jag har aldrig varit så full någonsin, men skuldbelägger mig själv ju mer tiden går. Sa jag eller gjorde jag någon som fick han att agera så? Tänk så  tog jag någon intiativ som jag inte minns? Jag är rädd att om jag berättar för henne kommer hon välja hans parti vilken hon alltid gör. Vill dö, detta är en enda mardröm, vill vakna upp NU

  • Svar på tråden våldtagen av min bästa väns sambo?
  • Anonym (anonym)

    grejen är att jag var så full att jag inte minns något, tycker att om man är nykter så har man inte sex med någon som är dyngrak som inte kan säga nej? 

  • Anonym (anonym)

    jag säger ju att jag minns små bitar av det, men jag att han tröstade mig, sen låg ja på sängen, sen grät jag och han sa att det var mitt fel. Minns inte att jag tog av kläderna eller hur allt hände, minns att han drog så hävla hårt i mitt hår och ja skrek av smärta, allt gjorde ont

  • Anonym (anonym)

    usch vad hemska vissa av er är, en våldtäkt behöver inte betyda trasiga och blodiga kläder. ni borde läsa på inte jag

  • Anonym (anonym)

    jag vet att jag inte skulle göra såhär, är rent av äcklad av honom och han varit sen första gång jag träffade honom

  • Anonym (anonym)

    jag tog inte med honom hem, han följde mig till deras hem där min skjuts väntade, det vet jag. minns inte hur men vi låg inte i sängen han stod upp å drog i mitt hår och hade sex med mig bakifrån. trodde han skulle trösta mig vilken han gjorde när vi gick hem, det övergick så fort och han var inte snäll längre. han har domar sedan tidigare då han misshandlat sitt ex. han har sexuellt ofredat en tjejkompis innan, men ingen trodde på henne inte ens min bästa vän (hon som är sambo med honom) denna tjej har nu flyttat härifrån. Jag känner skuld för att jag skulle inte ha gått med honom, och skulle inte ha blivit så full nej, tänker aldrig dricka igen. Men enligt min åsikt ska man inte behöva tänka att något ska hända när man är med sin kompis sambo? 

  • Anonym (anonym)

    jag tog inte intiativ, är RÄDD att jag gjort det, försöker lägga nån skuld på mig själv för kan inte fatta att det skett.

  • Anonym (anonym)

    jag gick inte med han hem, han följde mig dit min skjuts fanns och istället för att jag åkte direkt tog han med mig in i hemmet och sedan hände det.

  • Anonym (anonym)
    Tow2Mater skrev 2024-10-28 20:16:53 följande:
    Vart gick din vän/hans sambo då? Om du och hennes sambo var i deras hem.
    hon gick till en annan bar och kom efter en stund
Svar på tråden våldtagen av min bästa väns sambo?