Inlägg från: Anonym (M) |Visa alla inlägg
  • Anonym (M)

    våldtagen av min bästa väns sambo?

    Anonym (anonym) skrev 2024-10-28 15:37:53 följande:

    grejen är att jag var så full att jag inte minns något, tycker att om man är nykter så har man inte sex med någon som är dyngrak som inte kan säga nej? 



    Om du någonstans i förloppet inte gav sitt samtycke helt eller delvis så är det våldtäkt. Men det kommer du ju inte ihåg. Men det har varit fall där killen blev dömd efter att tjejen varit för full för att kunna ge ett giltigt samtycke, rätten resonerade att han borde ha förstått att risken fanns, typ. Så det är väldigt svårt att svara på vad som gäller i just ditt fall.

    Men jag tycker du borde berätta för din vän vad du kommer ihåg av vad som hände. Det är ett svek att undanhålla det tycker jag, och om hon ger sig skulden för vad han faktiskt valde att göra så är hon ingen bra vän ändå.
  • Anonym (M)
    Anonym (anonym) skrev 2024-10-28 15:44:41 följande:

    jag säger ju att jag minns små bitar av det, men jag att han tröstade mig, sen låg ja på sängen, sen grät jag och han sa att det var mitt fel. Minns inte att jag tog av kläderna eller hur allt hände, minns att han drog så hävla hårt i mitt hår och ja skrek av smärta, allt gjorde ont


    Då har du åtminstone ringa misshandel, som han gjort brott.
  • Anonym (M)
    Anonym (J) skrev 2024-10-28 15:43:42 följande:

    Ja det är en grov anklagelse, det för man vara väldigt säker på isåfall. Sedan vill man ju ändå inte vara sådan här nu och säga att nejdå det har inte hänt för det vet ju inte en annan.


    Den enda som vet hur det gick till lär ju vara denna killen. Men prata med honom? Kan du inte göra det? Är han vettig kan han väl berätta i detalj. 


    Om han verkligen gjorde något fel, tror du han skulle vara ärlig om det? Det finns ingen möjlighet att han utnyttjar att TS inte minns, och säger att allt gick rätt till från hans sida?
  • Anonym (M)
    Core skrev 2024-10-28 17:06:59 följande:

     


    Jag pratar i perspektivet att jag kunde varit offer då, men du ser, man förutsätter endast att män får bära ansvaret. 


    Nej någon sköning är han ju definitivt inte. Men inte våldtäktsman per se. Jag kan ju dra en jämförelse från en av de där kvinnorna som släpade med mig hem, 11 år äldre och den som styrde akten med järnhand. Hon körde upp ett finger i röven på mig från ingenstans, nån böjelse hon hade då tydligen. Det motsvarar väl att dra nån i håret ganska bra?

    Gjorde det henne till en förövare? Nej, men en oskön kvinna i det fallet, passar in perfekt.

    Sen är inte min poäng att säga att män är offer, jag vet att  i många fall är det män som tar sig friheter att begå våldtäkt helt utan eftertanke, jag säger bara att en kvinna inte är ett offer per automatik för att hon var full och känslomässigt ostabil när hon valde att följa med upp och knulla. Även om han har någon böjning för rough sex.

    Jag vill förtydliga att jag inser att jämförelsen män och kvinnor ofta inte håller i praktiken. Men hade jag varit skolad i att jag var ett offer om jag var full, inte riktigt visste vad jag gjorde, och om jag ångrade mig efter kanske jag hade identifierat mig som ett offer. Jag vill bara inte att mina söner växer upp i en värld där de på förhand är rubricerade som förövare, för att de har penis.

    Ursäkra att jag missade målet här i slutet en del, det är en helt annan diskussion. Andemeningen är att ta ansvar, är det inte emot din vilja är det inte våldtäkt. Även om du i efterhand ändrar dig i ditt beslut.


    Ja det är våldtäkt att stoppa fingrar i någon utan samtycke. Spelar ingen roll om det är man eller kvinna, eller om den som gjorde det var man eller kvinna.
  • Anonym (M)
    Anonym (Halv sanning, eller mindre?) skrev 2024-10-28 18:19:47 följande:
    Menar du att sådana bråk mellan bästa vänner aldrig har förekommit om inte de inblandade har varit extremt fulla?

    Jag känner i vart fall till flera sådana allvarliga bråk där ingen har varit extremt full.
    TS har alltid varit äcklad av honom. Gällde samma sak angående dig, för de kvinnor du gav exempel på?
  • Anonym (M)
    Anonym (Halv sanning, eller mindre?) skrev 2024-10-28 18:37:20 följande:
    Om vi fortsätter resonera på motsvarande sätt så gäller givetvis att ingen annan än de kvinnorna själva kan veta vilka känslor de hade till mig
    Nej precis så därför kan du inte jämföra med dem och erat umgänge
Svar på tråden våldtagen av min bästa väns sambo?