Inlägg från: Anonym (Hmm) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Hmm)

    våldtagen av min bästa väns sambo?

    Får inte ihop det här. I rubriken undrar du över våldtäkt och i texten över att du kanske tagit initiativet.

  • Anonym (Hmm)
    Anonym (anonym) skrev 2024-10-28 15:37:53 följande:

    grejen är att jag var så full att jag inte minns något, tycker att om man är nykter så har man inte sex med någon som är dyngrak som inte kan säga nej? 


    Han kanske inte uppfattade dig som dyngrak? Kanske tog du, som du själv funderar över, initiativet. Du har ju trots allt följt med honom. Tycker ändå att man ska vara ganska försiktig innan man tar till ordet våldtäkt i sin mun för att man supit sig till en minneslucka.
  • Anonym (Hmm)
    Anonym (anonym) skrev 2024-10-28 15:52:19 följande:

    jag vet att jag inte skulle göra såhär, är rent av äcklad av honom och han varit sen första gång jag träffade honom


    Varför tog du med honom hem om du är så äcklad av honom? Ni låg i sängen, varför? Varför tänker du att du kanske initierat det?
  • Anonym (Hmm)
    Anonym (anonym) skrev 2024-10-28 16:06:57 följande:

    jag tog inte med honom hem, han följde mig till deras hem där min skjuts väntade, det vet jag. minns inte hur men vi låg inte i sängen han stod upp å drog i mitt hår och hade sex med mig bakifrån. trodde han skulle trösta mig vilken han gjorde när vi gick hem, det övergick så fort och han var inte snäll längre. han har domar sedan tidigare då han misshandlat sitt ex. han har sexuellt ofredat en tjejkompis innan, men ingen trodde på henne inte ens min bästa vän (hon som är sambo med honom) denna tjej har nu flyttat härifrån. Jag känner skuld för att jag skulle inte ha gått med honom, och skulle inte ha blivit så full nej, tänker aldrig dricka igen. Men enligt min åsikt ska man inte behöva tänka att något ska hända när man är med sin kompis sambo? 


    Nej, i en perfekt värld ska man inte behöva tänka på det. Men det måste man verkligen, i synnerhet med en dömd man som ofredat tidigare. Bra att du inte ska dricka mer.
  • Anonym (Hmm)
    Core skrev 2024-10-28 16:14:43 följande:
    Nej men just ja, det är bara män som behöver stå ansvariga för sina handlingar när man super skallen av sig och fuckar upp. Det hade vi andra glömt bort!
    Håller med dig faktiskt. Blir trött på snacket om att vi ska få supa oss fulla och ta med män utan att bli våldtagna. Ja, det vore ju toppen, men istället ska vi kanske inse vilken värld vi lever i och ta lite fucking ansvar för vår egen säkerhet.
Svar på tråden våldtagen av min bästa väns sambo?