Inlägg från: Anonym (Tess) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tess)

    Hur snabbt flytta ihop när man har barn?

    Anonym (Py) skrev 2024-10-26 09:51:40 följande:

    Jag skulle vilja gå så långt att säga att det är tecken på brister i föräldraskapet att flytta ihop så snabbt och dessutom genom att flytta på barnet. Jag tycker att du ska söka stöd i ditt föräldraskap för att få hjälp att lära dig att prioritera dina barn.


    Men herregud så överdrivet.


    TS, jag tycker alla tar i lite väl mycket här. 


    Trivs era barn ihop?

  • Anonym (Tess)
    Mrs Moneybags skrev 2024-10-28 10:11:59 följande:
    Man är såklart inte konstig för att man vill umgås med båda sina föräldrar, men man måste ju inte bo ihop för att umgås. Det är helt enkelt ganska ovanligt i den åldern att flytta från hem till hem varannan vecka. Detta är pga att det är ytterst få människor som tycker att det är en kul livsstil. 

    Varannan vecka är det minst dåliga alternativet när man separerar, men det är inte direkt idealiskt. Annars skulle ju fler välja att flytta själva varannan vecka och ha barnen i ett hem t ex. Det är inte så många vuxna som är intresserade av det. 
    Är det verkligen ovanligt? Min dotter har precis fyllt 18, hon bor fortf varannan vecka. Flera av hennes kompisar har skilda föräldrar och bor också varannan Vecka. Har aldrig märkt i min omgivning att det skulle vara nåt ovanligt.
Svar på tråden Hur snabbt flytta ihop när man har barn?