• Anonym (Kim)

    Faderskapsutredning

    Du kommer sannolikt få brev per post eller kivra men anmodan att besöka närmaste lab för provtagning. Du får antagligen ett par påstötningar sedan blir du kallad till tingsrätten. Geografiska avstånd har inget med detta att göra. 

  • Anonym (Kim)
    Anonym (Hej) skrev 2024-10-23 13:02:59 följande:

    Så vilken bakgrundsinformation påverkar hur faderskapsutredningen går till? Hur gammal jag är, vad pappan gjort mig, varför jag inte hade preventivmedel? 


    Saknar tex hur ni kan vara så säkra på att det inte faller mellan stolar, jag har varit med om saker som glöms bort eller rinner ut i sanden, det kan vara så med myndigheter. Om de skriver eller ringer först och gärna lite mer hur de kan formulera sig och bemöta honom. Om någon vet det.


    Det är för barnets skull man gör en faderskapsutredning. Du får också redovisa med vilka du haft sex med under perioden för förmodad befruktning. 


    Vad är det som säger att han i n t e skriver på faderskapet? Spekulationer från din sida? Det kommer inte ramla mellan stolarna utan soc utreder tills det är fastställt. Sedan är det andra som du får kriga med för vårdnad och umgänge. All info finns att söka på nätet. Bara löjligt att vilja veta hur brevet är formulerat osv. Huvudpoängen är att barnet ska ha en far. De skiter ärtor i omständigheter utan går strikt på det juridiska. 

Svar på tråden Faderskapsutredning