Inlägg från: Anonym (Alfabetsman) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Alfabetsman)

    Jag är en alfahanne, fråga mig vad du vill!

    Min fråga är: vilken är andra bokstaven i alfabetet

    Obestämd

  • Anonym (Alfabetsman)

    Har du hört citatet "any man who must say 'I am the king' is no true king" någon gång?

  • Anonym (Alfabetsman)
    Anonym (Kl) skrev 2024-10-23 01:28:28 följande:

    De flesta 195cm, 120kg män jag känner har oproportionerligt liten kuk. Misstänker att så är fallet här också. Är du verkligen alpha kan du ju svara utan att ljuga varken för oss eller för dig själv. 


    120 kilo dynamit med en fem centimeter lång stubintråd skulle nog de flesta kvinnor hålla sig långt borta från 😁
  • Anonym (Alfabetsman)

    Om någon säger "jag är väldigt mogen för min ålder", då förutsätter jag att personen är tonåring, för en vuxen människa har inget behov av att skryta med sin mognad. Om en vuxen människa faktiskt påstår "jag är väldigt mogen för min ålder" så drar jag istället slutsatsen att denna vuxna människa nog är lite barnslig, eftersom hen lägger en sådan vikt vid att vara mogen.
    På samma sätt som fyraåringar jämt talar om för omgivningen "jag är stor!". 

    Om någon måste säga "jag är alfa" så är det lika barnsligt. Hade han varit alfa hade det inte varit något han måste övertyga alla andra om. Det hade han överhuvudtaget inte ens funderat över, han hade gått ut och gjort något vettigt istället. Ta hand om sina barn, avlasta sin briljanta hustru, hjälpa sina föräldrar med hushållsarbete, bygga ett hus, vara frivillig inom räddningstjänsten eller något.

    Om vi nu ska vara lite löjliga så kan vi ta Sagan om ringen-karaktärer som exempel. Gandalf är den givna ledaren eftersom han är gammal och klok. Inte fan går han omkring hela filmen och skryter om vilken bra ledare han är. Det är han som tar striden för att rädda brödraskapet, och gänget splittras utan honom. Men han förblir lika ödmjuk, hur hjältemodig han än är.
    Den andra givna "alfa"-karaktären är såklart Sam, och han är inte alls någon machotyp. Men lika fullt är han en riktig hjälte och en fantastisk manlig förebild Cool ja, Sam var min idol när jag var tonåring.

  • Anonym (Alfabetsman)

    Har alfahannen lämnat tråden efter att ha skrivit typ nio inlägg och svarat på färre än hälften av frågorna? Oj så tuff han var då.

Svar på tråden Jag är en alfahanne, fråga mig vad du vill!