• Anonym (E)

    Gjorde jag fel?

    Jag hade inte haft problem med att du sa till men sättet du gjorde det på var allt annat än acceptabelt.

    Du hade kunnat säga "men det där var ju längesen, vi har redan varit ledsna över det, ska vi hitta på något kul nu istället så tänker vi inte mer på det" typ

  • Anonym (E)

    Du bör även be om ursäkt till honom, och mamman

  • Anonym (E)
    Anonym (Hmmm ...., ,) skrev 2024-10-22 13:50:35 följande:
    Det hade möjligen varit okej, men så som ts gjorde är totalt åt h-vete och jag hade definitivt kastat ut den mannen från mitt liv omgående! 
    Ja det är ju det jag menar, min son var 4 när min man flyttade in, han var ju tvungen att anpassa sig efter att jag redan hade barn och i min värld så gäller det då även att han ska kunna säga till som en förälder, inom rimliga gränser såklart, nu är det 12 år sen och sonen ser oss båda som likvärdiga föräldrar.

    Jag hade kanske kunnat ha överseende om detta hände en gång, vi skulle ha pratat igenom det ordentligt för att det aldrig skulle ske igen och hade det sen hänt en gång till så hade han åkt ut, eller så hade jag sett rött och slängt ut han på en gång, jag har som tur är aldrig varit i den situationen så svårt att veta
  • Anonym (E)
    Anonym (Grinolle) skrev 2024-10-22 14:12:17 följande:
    Inte ens chans i Världen!! Det finns tillräckligt med grinollar och fjantar som bryter ihop för minsta lilla. Är du en lättkränkt fjant har du ett väldigt tufft liv framför dig!
    Ok, nu blev det tydligt att du enbart är ute efter att provocera, tack och hej, ha en fortsatt bra dag
Svar på tråden Gjorde jag fel?