Inlägg från: Anonym (T) |Visa alla inlägg
  • Anonym (T)

    Jag vill ha barn men han vill vänta

    Jag tycker det låter som att din kille egentligen inte vill ha fler barn, men önskar att han vill för att han älskar dig i och med att han till och med går i terapi för detta. Det är däremot inte säkert att han kommer att ändra sig pga terapin. Jag tycker 1 gång/månad låter väldigt lite, tycker ni borde försöka utöka det till varje eller varannan vecka istället. 

    Jag tycker du gör rätt i att inte pressa honom men sätta en inre tidsgräns för hur länge du är beredd att vänta. Du är fortfarande ung och har tid på dig att både sörja och bli kär på nytt. Jag själv var 35+ när jag fick mina barn, kanske inte idealt men det går att både träffa någon och få barn senare, men är svårare också pga att fler potentiella partners redan har barn och  vill inte ha fler. Innan jag träffade min nuvarande, så träffade jag också en som vacklade i barnfrågan. Men han var betydligt längre åt nejsidan än din kille verkar vara. Jag blev också  mer eller mindre inlurad i relationen eftersom han sa från början att han kunde tänka sig att skaffa barn med mig.

    Mitt råd till dig är att följa ditt hjärta, men var också realistisk och förbered dig mentalt på att avsluta med din kille. Ge han inte så lång tid att du hamnar i en situation där du är ännu äldre och får svårt att lämna för att du hamnar i dilemmat att du kanske ändå inte hinner träffa en ny innan det är försent. 

Svar på tråden Jag vill ha barn men han vill vänta