Inlägg från: Anonym (Lämna) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Lämna)

    Jag vill ha barn men han vill vänta

    Du har alltså levt i två år med en man som du önskar ska bli någon han från början sa att han inte kunde bli. Förstår att du tycker det är svårt att lämna efter att ha hoppats och investerat så mycket av dig i honom. Men kanske det är dags att ta en paus och investera i dig och dina drömmar? Detta för bådas skull, det är inte så kärleksfullt att kräva saker i ett förhållande. Har man en gräns så håller man fast vid den och försöker inte ändra den andra. Finns ju en stor risk att det inte kommer funka även sedan när du får din vilja igenom. Lämna och skaffa familj med en man som vill det lika mycket som du, annars kommer du känna dig ensam under dit föräldraskap. ❤️ 

  • Anonym (Lämna)
    Katt3rna skrev 2024-10-23 11:18:31 följande:
    Han har inte sagt att han inte kunde bli pappa till mitt barn. Tvärtom. Han har sagt att han kan det och vill det men att han behövt tid. Tack för ditt svar oavsett och jag hoppas ju hela tiden på att han kommer att motbevisa de negativa svaren i denna tråd. Är säkert naiv. Kan bara inte sluta hoppas just nu. Idag ska han prata med terapeuten och efter det kanske jag kan sluta hoppas.

    Du skrev detta i din trådstart 
    När vi började träffas ville han inte ha fler och det höll på att ta slut redan i starten av förhållandet. 

    Så anledningen till att han ändrade sig är du och dina önskningar. Det är inte att vilja det är att kompromissa. Han går emot sig själv på en punkt för att vinna på en annan. Han får behålla dig! 


    Så för bådas skull, lämna! ❤️


     

Svar på tråden Jag vill ha barn men han vill vänta