Inlägg från: Anonym (Mannen) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Mannen)

    Misstänkt otrohet vad göra?

    Anonym (Uppgiven) skrev 2024-10-22 12:35:34 följande:

    En kort uppdatering kring detta. Vi hade ett långt samtal igår och Ja hon hade varit otrogen. Hon kände en djup ånger över detta. Ingen av oss sa några dumma ord till den andra. Vi båda grät och skrattade om vartannat. Vi gjorde slut och blev tillsammans igen eller så blev det något mellanting att vi är vänner i allafall. Vi båda känner stark kärlek för den andre. Vi är varandras bästa vänner. Vi kommer åka på resan tillsammans men vi kommer att göra det som 2 vänner och så får vi se vad som händer från det.


    Ungefär så gick det till när min fru var otrogen. Hon sa att hon ångrade sig. Vi förssonades vilket jag ångrar djupt. Hon var otrogen igen med en annan man efter ett par år. Då fick det räcka. Jag hade en jobbig tid därefter med skilsmässa, husförsäljning och skaffa ny bostad mm.
    Men sen ordnade livet upp sig. Träffade en fantastisk kvinna som jag nu är gift med sen 10 år. Mitt ex gjorde några fler oförlåtligt grejer där våra barn var inblandade. Vi har ingen kontakt överhuvudtaget i dag, även om hon gjort några försök. Man ser människor i en annan dager när man betraktar dem i backspegeln. Hon utnyttjade mig i många år. Men det förstod jag inte då. 
    Hoppas TS inte råkar ut för detsamma som jag gjort.
Svar på tråden Misstänkt otrohet vad göra?