Inlägg från: Anonym (orion) |Visa alla inlägg
  • Anonym (orion)

    Misstänkt otrohet vad göra?

    Anonym (Uppgiven) skrev 2024-10-21 10:00:38 följande:
    En gammal kompis jobbar på samma företag. Han skickade en bild när hon
    står och hånglar med någon kille samt att han skrev att hon senare följde med till
    samma killes rum och spenderade natten där.
    Ordet 'misstänkt' i rubriken är nog lite överflödigt, tacka kompisen för det, och det sista ställe du vill vara på i den kommande veckan är nog tillsammans med i ett hotellrum på en semesterort. 

    Gör slut och strunta i den dyra resan. 
  • Anonym (orion)
    Anonym (Uppgiven) skrev 2024-10-22 12:35:34 följande:

    En kort uppdatering kring detta. Vi hade ett långt samtal igår och Ja hon hade varit otrogen. Hon kände en djup ånger över detta. Ingen av oss sa några dumma ord till den andra. Vi båda grät och skrattade om vartannat. Vi gjorde slut och blev tillsammans igen eller så blev det något mellanting att vi är vänner i allafall. Vi båda känner stark kärlek för den andre. Vi är varandras bästa vänner. Vi kommer åka på resan tillsammans men vi kommer att göra det som 2 vänner och så får vi se vad som händer från det.


    OK, så ta den resan som avslut, men så skall det också vara helt slut med henne  efter det. Bli inte hängande kvar runt henne som en bästa vän. 

    Oavsett hur mycket ni gråter kom ihåg hur verkligheten omkring henne ser ut
    1. hon är otrogen redan efter ett par års förhållande och ni har inga barn. Du har allt att förlora på att fortsätta med henne.
    2. hon är otrogen rätt så öppet inför publik på en teambuilding med dina vänner närvarande. Osannolikt att det skulle vara ett enstaka tillfälle när hon är så nonchalant.
    3. du fick denna gång serverat solklara bevis på hennes otrohet, nästa gång blir hon kanske duktigare till att dölja det och du får mer leva med misstankar som tär på ditt välmående..

    Så vänta inte på att få se vad som händer. Värna om ditt eget välmående och sluta helt att umgås med henne efter resan.
  • Anonym (orion)
    Anonym (Snowihite) skrev 2024-10-22 19:48:20 följande:
    Genom att inte ge rådet att lämna så råder man inte automatiskt att stanna. Det är något han och partnern tillsammans måste komma fram till. 
    Det enda råd man kan ge är att de måste tala med varandra. 
    Konstiga 'råd'.

    Dom måste väl inte komma fram till något tillsammans. Det är väl fullt tillåtet för honom att lämna utan samförstånd från hennes sida. Och det är också fullt tillåtet att lämna utan att tala närmare omkring det med henne. Det vill jag faktiskt råda honom till, så minskas risken för att han blir manipulerad av hennes tårar och bondånger och gör att han stannar när han vet att han borde lämna här och nu.

    Skit i henne och lämna här och nu utan snack är faktiskt mitt högst välmenande råd.
Svar på tråden Misstänkt otrohet vad göra?