Inlägg från: Anonym (Uppgiven) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Uppgiven)

    Misstänkt otrohet vad göra?

    Min sambo sedan 2 år tillbaka var på Teambuilding fredag - lördag.
    Jag var hemma och tog hand om hennes barn.
    En gammal kompis jobbar på samma företag. Han skickade en bild när hon
    står och hånglar med någon kille samt att han skrev att hon senare följde med till
    samma killes rum och spenderade natten där.
    Jag blev naturligtvis helt förkrossad när jag fick reda på detta. Men har hållit masken och
    inte sagt något. Hon betedde sig också helt normal när hon kom hem.
    Främsta anledningen till att jag inte sagt något är att vi har en dyr resa inbokad från fredag
    denna vecka. Vi har inte heller något avbokningsskydd på denna resa. Det ska bli skönt att komma till
    sol och värme men jag känner avsky mot min partner och vill inte vara nära henne.
    Min plan är att åka på resan och inte bry mig så mycket om henne. Om hon vill pussas och kramas eller nåt mer så kommer jag ta upp informationen jag fick om den misstänkta otroheten.
    Frågan är om jag kan hålla mig så länge. Jag är så otroligt ledsen och förbannad. Hur hade någon annan gjort i min situation?
  • Svar på tråden Misstänkt otrohet vad göra?
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Vill du veta sanningen?) skrev 2024-10-21 11:12:24 följande:

    Vad vill du?
    Älskar du henne på riktigt?
    Om det allra värsta har hänt, hur ser du på det? Om det har hänt hur vill du i så fall att er framtid ska se ut?
    Vill du helst att er relation ska fortsätta?
    Vad/hur önskar du i så fall ska ske, vad kräver du av din partner, hur ska detta gå till, för att ni ska kunna fortsätta?


    Jag vet inte vad jag vill. När jag först träffades var det med känslan: "Wow det är alltså såhär riktig kärlek känns!". Det har verkligen kännts som att hennes kärlek för mig har varit äkta också. Vi har haft en bra relation - förutom att vi haft betydligt mindre sex det senaste halvåret än tidigare. 


    Igår klagade hon på att jag verkade off. Jag har nog stängt av mycket av mina känslor för att klara av den kommande resan. Var otroligt jobbigt när hon ville kyssas och kramas. Vi kommer ju säkert ha sex med varandra utomlands. Har redan nu börjat tänka på på det och på de tankar som kommer att snurra i mitt huvud då...

  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (orion) skrev 2024-10-21 12:48:41 följande:
    Ordet 'misstänkt' i rubriken är nog lite överflödigt, tacka kompisen för det, och det sista ställe du vill vara på i den kommande veckan är nog tillsammans med i ett hotellrum på en semesterort. 

    Gör slut och strunta i den dyra resan. 
    Jag har nog inte fattat det ännu. Är så surrealistiskt. Alltså jag vet att hon var "lättfotad" på fester i sin ungdom. Men jag trodde vi hade någo mer, något stabilt. Det skulle krävas extremt mycket för att jag skulle ligga med någon annan. 
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (Johannes) skrev 2024-10-21 13:54:59 följande:
    Du har nyckeln i det du skriver.. lättfotad på fester = alkoholen gör detta . Vilket stämmer med det inträffade. 
    Att hon hållit sig i ert förhållande är väl för att ni festar tillsammans och går hem ihop. 

    Vilket i sammanhanget gör att du kan räkna ut med tummen vad som händer på semestern om hon festar själv och du sitter på hotellet...
    Tror inte hon kommer festa på resan då hennes barn är med. Fick en larvig tanke att jag skulle supa mig full varje kväll och bete mig allmänt illa. Jag kommer inte att göra det eftersom jag inte är sån. Men i tanken skulle det var kul att skapa lite kaos eftersom det typ ändå är slut.
  • Anonym (Uppgiven)
    Lynx123 skrev 2024-10-21 15:01:26 följande:

    Ledsen men jag hade ALDRIG pallat att åka på en resa med otrogen kärlekspartner. Hade blivit katastrof och hade inte kunnat njuta en sekund.


    Det har nog "slagit runt" lite för mig. Jag ska resa. Ska spela Världens bästa pojkvän tills vi kommer hem. Sedan ska jag visa henne bilderna jag fått precis innan vi ska åka på hennes mammas födelsedagsmiddag. Skickade nyss ett fin mess till henne om hur mycket jag längtar efter henne. Det här ska bli kul!
  • Anonym (Uppgiven)
    Anonym (F) skrev 2024-10-21 15:19:56 följande:
    Nu har det slagit runt rejält. Sansa dig.
    Ja ni har rätt. Blir att agera normat i några timmar efter jobb tills barn somnat. Då visar jag bilderna och konfronterar henne. I min värld är det redan slut mellan oss och jag ska sköta allt på ett så moget sätt som möjligt trots att jag vill bete mig som ett svin. Jag är bara så ledsen, kan inte vara i ett förhållande med otrohet. I början var jag lite rädd när hon berättade hur hon varit i sin ungdom men nu när i princip allt var bra. Jag har varit en bra pojkvän som skött det mesta med städning och matlagning, jag har kommit bra överens med hennes barn, jag har gjort allt tråkigt jobb med hennes häst så att hon kunnat fokusera på det roliga. Jag har i princip alltid sätt till att hon fått orgasm när vi har haft sex. Jag sköter min hygien, tränar och ser hyffsat bra ut och har ett ganska bra jobb. Tror många andra tjejer hade hållit hårt i mig. Men känner mig bara värdelös nu.  
  • Anonym (Uppgiven)

    Nej hon är inte genomrutten. Hon är ju fantastisk och jag älskar henne/ skulle älskat henne om detta inte hade hänt. Har kollat på bilderna flera gånger och pratade nyss med min vän som hade sett dem och det var liksom ingen tvekan på vad de skulle göra. Jag vill fortsätta förhållandet som att inget hänt men samtidigt hatar jag henne och äcklas av henne :(

  • Anonym (Uppgiven)

    En kort uppdatering kring detta. Vi hade ett långt samtal igår och Ja hon hade varit otrogen. Hon kände en djup ånger över detta. Ingen av oss sa några dumma ord till den andra. Vi båda grät och skrattade om vartannat. Vi gjorde slut och blev tillsammans igen eller så blev det något mellanting att vi är vänner i allafall. Vi båda känner stark kärlek för den andre. Vi är varandras bästa vänner. Vi kommer åka på resan tillsammans men vi kommer att göra det som 2 vänner och så får vi se vad som händer från det.

Svar på tråden Misstänkt otrohet vad göra?