Inlägg från: Anonym (Rob) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Rob)

    Män och självinsikt...

    Anonym (Kvinna) skrev 2024-10-19 16:34:42 följande:

    I just dom fall jag tog upp i min trådstart kan nämnas att den skilda mannen hade öststatsursprung och förvånades över att han endast var intressant för kvinnor som bodde i just öststaterna men ratades av svenska kvinnor som uppenbarligen hade högre krav än bara en rätt fet plånbok. Han stötte till och med på mig trots att han visste att jag var gift och hade verkligen svårt att förstå att jag aldrig valt honom oavsett om jag var gift eller inte.

    Har faktiskt ett till exempel på en man som hade svårt med kvinnor. Även han hade en bra lön, men även en hygglig övervikt och började bli tunnhårig rätt tidigt. Han träffade en öststatskvinna ett tag, men kom fram till att det var golddiggervarning så det höll inte så länge.

    Kortisen klagar över att dom få svar han lyckats få på dejtingsajter är antingen från överviktiga eller för gamla kvinnor. Han vill ha en relativt smal kvinna som får vara ett par år äldre än honom till typ 15-20 år yngre än honom. Dom få flickvänner han ändå lyckats få har alltid varit trasiga kvinnor som behöver typ psykhjälp på riktigt så det har snabbt tagit slut 


    Fast att vilja ha en smal kvinna om man själv är smal är väl liksom inte ett högt krav kan man tycka?   
    Men tyvärr verkar det vara det. Då det är så himla få kvinnor som är smala idag och de som är det är otroligt populära på dejtingsidor.
  • Anonym (Rob)
    Anonym (Kvinna) skrev 2024-10-19 19:19:14 följande:
    Om man har den stora nackdelen att vara kort så får man räkna med att rätt mycket på sin egen kravlista måste strykas om man ska ha nån chans att träffa nån. Och om smala kvinnor står högt i kurs på dejtingsidorna har dom många val och då faller kortisar mest troligt bort.
    Jag säger inte emot dig. Men grundproblemet är ju att nästan alla kvinnor är överviktiga eller feta idag.
  • Anonym (Rob)
    Anonym (R) skrev 2024-10-19 19:58:26 följande:
    Hur f-n kan du misslyckas om du är rik?
    Rik hjälper endast i kombination med status och kändisskap.
Svar på tråden Män och självinsikt...