• Tecum

    Mannen behöver 21 utlösningar i månaden....

    Det innebär ca 5 ggr/vecka och det var inget ovanligt när vi var unga. Viktigt att få en siffra på vad som krävs för att förebygga cancer.

  • Tecum
    Tukt skrev 2024-10-17 21:20:30 följande:
    Det handlar väl inte om vad just jag tycker. De flesta verkar dessutom reagera på ett likartat sätt.
    Problemet ligger ju rätt mycket i vad TS egentligen vill diskutera...
    Jag tycker att du övertolkar TS och letar fel. Frågan om hur ofta man har sex med partnern har ställts ofta här. Finns ingen anledning att anklaga TS för att vilja tvinga någon kvinna att ställa upp. Jag tolkar hans fråga som att han undrar om vi killar har sex tillräckligt ofta eller om vi sköter resten av utlösningarna på egen hand.

    En mycket intressantare fråga är om hälsomyndigheterna borde gå ut med en officiell rekommendation till män att ha minst 21 utlösningar i månaden? Jag menar, det är ett jävla tjatande om att man inte ska äta för mycket kött, 350 gram i veckan ska det visst vara och det är sååååå farligt att äta mer. Så varför inte se prostatacancer som lika viktig som tarmcancer att undvika? 
  • Tecum
    Anonym (Mia) skrev 2024-10-17 22:52:42 följande:

    Är det vetenskapligt bevisat då?


    Ja det är det faktiskt, läs t ex #37. Det har ryktats om det länge och forskning visar att det är så.

    Att vissa läkare avfärdar det beror bara på att de har samma negativa syn på sex som vissa debattörer här. Inget som är roligt får vara nyttigt, se bara på kostråden eller synen på alkohol...
  • Tecum
    Anonym (Medelålders kvinna) skrev 2024-10-18 08:51:08 följande:

    Jag tycker många kvinnor här är ganska respektlösa inför att andra kvinnor kan ha lust och är både dömande och generaliserande men det får väl bli en egen tråd av den reflektionen om jag orkar bli utskälld 


    Håller med! Om jag varit kvinna skulle jag bli skitsur på alla förnumstiga och respektlösa damer som bara ser till sig själva och dömer kvinnor som gillar sex och har stark lust. Underförstått sätter de en slampstämpel på er!
  • Tecum
    Anonym (5678) skrev 2024-10-18 12:34:11 följande:
    Med tanke på hur ofta det förekommer trådar på forumet där partnern ( oftast en kvinna).ska ställa upp, även mot sin vilja, så är den tolkningen fullt rimlig.
    Det kan du väl inte missat?
    Det måste inte vara så, och din tolkning är mycket sundare.
    Ts har ju inte kommenterat mer, vilket tyder på det förstnämnda, tyvärr.
    Bristen på reaktion från TS tolkar jag som att han ville provocera, så delvis kan du ha rätt. Det är dock inte samma sak som att vilja tvinga kvinnor. Och i så fall hade han nog varit mer aktiv och skrivit typ att "kvinnor har ett ansvar för att män inte ska få cancer" 
Svar på tråden Mannen behöver 21 utlösningar i månaden....