• Tukt

    Mannen behöver 21 utlösningar i månaden....

    Vad har partnern med det hela att göra? 

  • Tukt
    Sk007 skrev 2024-10-17 20:02:20 följande:
    Tukt skrev 2024-10-17 17:27:47 följande:

    Vad har partnern med det hela att göra? 




    Jag tycker ts fråga är ganska enkel. Har du sex med din partner så ofta att det ger 21 eller fler utlösningar per månad?
    Jag hoppas verkligen att ts inte är så verklighetsfrånvänd att vetskapen om att onani kan ge utlösning gått denne förbi.

    För att svara på frågan så är svaret för min del nej.
    Utifrån det TS hört på radion, borde väl frågan i första hand handlat om hur vida folk får så mycket utlösning som krävs för att skydda sig mot cancer.
    Men då partners börjar blandas in så låter det mer som den gamla vanliga gnälltrådarna över att man inte får tillräckligt mycket sex.
    Låter lite som "De flesta bajsar två gånger om dagen, får ni hjälp av er parter att torka er eller går ni med skit i röven?"
  • Tukt
    Sk007 skrev 2024-10-17 20:51:04 följande:
    Det blir intressant om alla trådar i fl får svar baserat på vilken fråga man tycker att ts borde ha ställt.
    Det handlar väl inte om vad just jag tycker. De flesta verkar dessutom reagera på ett likartat sätt.
    Problemet ligger ju rätt mycket i vad TS egentligen vill diskutera...
  • Tukt
    Dimisi skrev 2024-10-17 23:47:04 följande:

    Jag tror forskaren har fel. 

    Jag tror det är ovanligt att medelålders män får utlösning så ofta, oavsett metod.

    Min partner och jag praktiserar tantra, vilket bland annat innebär att mannen avstår ejakulation vid de flesta liggen. Så även om vi nästan kommer upp i 21 ligg per månad, får min kille utlösning kanske 8 gånger.


    Fast forskaren menade ju inte hur män fick utlösning utan vad de behövde för att minska risken för cancer.
  • Tukt
    Tecum skrev 2024-10-17 22:02:10 följande:
    Jag tycker att du övertolkar TS och letar fel. Frågan om hur ofta man har sex med partnern har ställts ofta här. Finns ingen anledning att anklaga TS för att vilja tvinga någon kvinna att ställa upp. Jag tolkar hans fråga som att han undrar om vi killar har sex tillräckligt ofta eller om vi sköter resten av utlösningarna på egen hand.

    En mycket intressantare fråga är om hälsomyndigheterna borde gå ut med en officiell rekommendation till män att ha minst 21 utlösningar i månaden? Jag menar, det är ett jävla tjatande om att man inte ska äta för mycket kött, 350 gram i veckan ska det visst vara och det är sååååå farligt att äta mer. Så varför inte se prostatacancer som lika viktig som tarmcancer att undvika? 
    Jag tar till dig det du skriver. Men mitt inlägg du svarar på, kom inte till förens tråden hade översvämmats med frågor om just kopplingen till partnern, och där gapade det tomt med svar.
  • Tukt
    KimLinnefeldt skrev 2024-10-18 13:53:57 följande:

    Jag frågade min läkare en gång om risken för prostatacancer påverkas av hur ofta man har utlösning, men han viftade bort det. Så jag vet inte om det där alls stämmer. Men det finns ju andra skäl att ha mycket sex 


    "Enligt en undersökning från Havard School of Public Health, som gjorts på runt 30 000 män, finns det nämligen ett samband mellan risken för prostatacancer och hur ofta en person får utlösning.
     
    I studien visade dig sig att de män som fick utlösning runt 22 gånger i månaden löpte 33 procent lägre risk att drabbas av prostatacancer jämfört med de män som fick utlösning mer sällan, färre än sju gånger i månaden."
Svar på tråden Mannen behöver 21 utlösningar i månaden....