Inlägg från: Anonym (Minst 30) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Minst 30)

    Mannen behöver 21 utlösningar i månaden....

    Mitt ex fick utlösning minst 30-35 gånger i månaden för vi hade ett härligt sexliv med sex varje dag och ibland flera gånger per dag. Gud vad jag saknar det! Jag hoppas verkligen hitta en ny man med starkt libido som sparar all sin energi till mig istället för att runka bort den. 

  • Anonym (Minst 30)
    Anonym (I know that feeling) skrev 2024-10-17 18:48:10 följande:
    Hahaha herregud vart har du varit hela mig liv. 🤣🤣 Alltid letat efter en tjej som skulle vilja ha så mycket sex 
    Jag har haft många relationer med mindre sex i men i den senaste relationen hade vi verkligen stark kemi och det är svårt att hitta. Sen var han väldigt snygg, vältränad och förförde mig varje dag på ett passionerat sätt och tog väl hand om mig (gav mig oralsex varje dag till exempel och fick mig att känna mig som världens sexigaste kvinna), och såg alltid till att jag kom först och då är det inte svårt att vara attraherad, ha hög lust och vilja ha sex hela tiden :D 
    Så mycket handlar det ju om vilken slags sex man får och hur attraherad man är, är det fantastiskt sex och mannen är läcker så vill man ju ha det ofta! Inte konstigare än så. 
  • Anonym (Minst 30)
    Dimisi skrev 2024-10-18 17:45:08 följande:
    Jag håller med. Män som älskar sin kvinnas kropp och själ som en gudinnas, kommer i princip ha fri tillgång till henne. Varför tog det slut mellan er?

    Precis, känner man sig uppskattad och totalt begärd trots sina skavanker så är det så mycket lättare att hitta lusten. Plus att få bra förspel och bra sex gör att man bara vill ha mer av det. Jag vill inte gå in på varför det tog slut eftersom det outar en av oss för mycket. Men jag hoppas verkligen jag får uppleva ett så härligt sexliv och kemi igen. 

Svar på tråden Mannen behöver 21 utlösningar i månaden....