Inlägg från: Anonym (Tenner) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tenner)

    Drama med svärmor

    10 mil är ju inte ens särskilt långt. En timmes resväg är väl inget att gaffla om. 


    Svärmor vill stå i centrum och dessutom lägga skulden på ts när hon inte får det. Och på det så totalt omyndigförklarar hon sin son. 


    Den rimliga lösningen hade ju varit att de hjälper till så länge de orkar och sen åker de hem.
    Stå på er, det är ni som bestämmer, vill de inte hjälpa till alls pga detta är det bara att acceptera.

  • Anonym (Tenner)
    Anonym (Spoiled brat) skrev 2024-10-15 17:55:46 följande:

    De har erbjudit sig själva ? men va fan. Det är sin son de vill få vara delaktiga i och stötta och hjälpa till som vilka föräldrar som helst .. INGET konstigt med det. Du får det att låta som två främlingar erbjuder sig hjälp. vad han sonen tycker verkar helt oviktigt i sammanhanget.  


    Sluta lägg upp detta som att det är de som är konstiga . jag misstänker med din attityd att detta inte är den enda fråga där du signalerar behov av distans och ska pinka in reviret. Det  finns garanterat andra frågor också där du signalerar exkludering. tro fan hon till slut blir kränkt och ledsen.de förstår väl hur framtiden ska bli i händerna på dig med sonen tio mil bort. Nästa gång skriver du en tråd om hur jobbigt det ska bli när de kommer på besök.  ÄG ditt eget beteende och sluta projicera allt på dom. 


    Men snälla... när det gäller ens eget hem är det helt normalt att "pinka revir", det är inget man måste inkludera andra i. Att ens använda uttrycket "pinka revir" är märkligt i sammanhanget. 
Svar på tråden Drama med svärmor